2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان اقدام

52 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من چندروز پیش سونو و ازمایش دادم ماما گفت تنبلی شدید دارم تقریبا

دوساله ازدواج کردم الان میخوام اقدام کنم حالا ک اینو بهم گفته میترسم ک نکنه خوب نشم باید چیکار کنم دارو نوشت برام گفتم فعلا استفاده کنم 

کسی بوده راهی رو. رفته باشه سریع نتیجه گرفته باشه تنبلیش رفع شه باردار شه تورخدا هرچی میدونین بگین خیلی ناراحتم♥️♥️♥️😔😔

کانال سیاهدونه در ایتا بخون عالیه نسخه های حکیم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز پریودت 

روزی ۷ تا بادام بخور تنظیم میشه

۶ ماه صبح و شب ۲ تا قرص ویتاگنوس ک گیاهی و بی عوارضه بخور باردار میشی

۳ ماه هر شب جز پریود

عسل و روغن زیتون خوب قاطی کن با اپلیکاتور تزریق کن

رحم و گرررررم میکنه و تنبلی رو رفع

هفته ای یکی دو سه بار

روزا...

حنای کاملا طبیعی رو با آب داغ مخلوط کن

۲ ساعت بزار کف پات و روی ملاج سرت

بعد ۳ ماه تخمدان مث ساعت کار میکنه

هفته ای یه بار حتما ناحیه تناسلی از بالای ناف تا رحم 

نوره اصل واقعی بکش ۵ دقیقه

بعد پاک کن ۵ دقیقه حنای طبیعی با آب مخلوط کن بزار

بیرون اومدی با روغن زیتون چرب کن

همه مشکلاتت رفع میشه انشاءالله

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

سردیجات و مرغ و لبنیات و کاکائو شکلا و

شکلات و چای قهوه نسکافه نوشابه اینا ترک‌کن

قند مصنوعی ترک کن

جز پریودت روزی ۷ تا بادام بخور تنظیم میشه۶ ماه صبح و شب ۲ تا قرص ویتاگنوس ک گیاهی و بی عوارضه بخور ب ...

ممنون گلم

از همین کانال اوردیشون؟؟ 

کسی از اطرافیان ندارید از همینا استفاده کرده باشه

ممنون گلماز همین کانال اوردیشون؟؟ کسی از اطرافیان ندارید از همینا استفاده کرده باشه

آره اونجا هم میگه

تحقیقات خودمم هست

بنظرت بجا مرغ چی بخورم الا دیگ خوراک اصلی اکثرا شده مرغ دیگ ادم نمیدونه مرغ نباشه چی درست کنه 😔

اگه بلدرچین بخوری خیلییییییییی گرم و مقویه برا زن و مرد

اگ مرغ هم خوردی کم بخور

یا با مصلح بخور ..با زعفران بپز

بعدش ۳ دونه خرما بخور

جدییی🥲🥲🥲

اره ولی اون قدرام چیز جدی و خطرناکی نیست اونجوریم که بزرگش کردن نیست من خیلی ساله دارم اگر دکتر بری و چهارتا قرصاتو بخوری خوب میشی اوایل قرصای هورمونی که ضرر داره ولی خوردنش بهتر از نخوردنش بعدا هی قرصات سبک میشه پریودیات منظم میشه با یه سری قرص پوست و مو ایناتم اوکی میشه