2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

210 بازدید | 15 پست

دوستان یک سوال دارم اگ پسری به همسرش یا عشقش خیانت کنه ینی دیگ اون زن و دوست نداره که بهش خیانت کرده پسری که دختریو یک دخترچ میگیره فقط بخاطر رابط این کارو کرده از نظر شما یا دوستشم داشته؟به گفته خودش چون شرایطشو نداشته میخواسته خیالش راحت بشه که کسی اون دخترو ازش نگیره ببخشید که سوالم دوقسمتی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو تاشون منفور ترین هستند 

همیییین 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سوال اول 

من طبق تجربه خودم میگم

نه دوستش نداره اما چون مادر فرزندانش هست و برای حفظ ابرو و....زندگی میکنه

تجربه دوم

مردها میتونن چند نفر رو همزمان دوست داشته باشن اما اولویت با همسرشونه

تا کسی رو دوست نداشته باشی باش رابطه نمیتونی داشته باشی

ما زن ها اکثریت اینطور هستیم ولی مردها میتونن با کسی باشن که علاقه خاصی هم ندارن بهش و صرفا برای رابطه باشن باهاش.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

پسری که دختری یکی روبگیره هزارکاردیگم ازش برمیادیکی ازدوستام بادوس پسرش رابطه عاشقانه واینا .....الان اقارفته زن گرفته دختره هنوزم بعدپنج شش سال مجرده

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
نمیدونم دنیای کثیفیه دوستم 

من خودم این اتفاق برایکی از دوستانم افتاد پسره هنوز که هنوز میگ مرجان هیچ کس جاتو نمیتونه پر کنه بااینکه زن داره و بچه هم داره اون اقا ولی به گفته ی خودش خیلی پشیمون که دوست منو ازدست داده

من خودم این اتفاق برایکی از دوستانم افتاد پسره هنوز که هنوز میگ مرجان هیچ کس جاتو نمیتونه پر کنه باا ...

نمیدونم چی بگم ولی اینم بهش قول ازدواج ایناداده بودچوبشومیخورن ولی

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
نمیدونم چی بگم ولی اینم بهش قول ازدواج ایناداده بودچوبشومیخورن ولی

مادر وخانواده پسره درجریان بودن؟علت اینک نیومد نمیدونین چی بود شاید اختلافی بینشون پیش اومده بوده