2777
2789
واقعیتش خیلی مذهبی نیستم خوشم میاد نماز بخونم اما هنوز نتونستم کامل بخونم حجابم چادر نیست 😂 اینجور ...

خب برو دانشگاه یا اگه رفتی برو برای ارشد یا اگه اونم رفتی همایش های مرتبط با رشتت که تو دانشگاه ها برگزار میشه برو بخدا اگه قصدت جدی باشه کلی راه هست😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو دانشگاه یا اگه رفتی برو برای ارشد یا اگه اونم رفتی همایش های مرتبط با رشتت که تو دانشگاه ها ب ...

برای ارشد شرکت کردم ببینم چی میشه راست میگی همایش و خوب گفتی ولی من قبلا این جا ها میرفتم هیچ کس پیشنهاد نمیداد با اینکه چهرم خوبه و ظاهرم مشکلی نداره البته حجابم معمولیه خیلی محجبه نیستم نمیدونم ربط داره یا نه

خب برو دانشگاه یا اگه رفتی برو برای ارشد یا اگه اونم رفتی همایش های مرتبط با رشتت که تو دانشگاه ها ب ...

دیگه چه راه هایی هست تو روخدا ثواب داره هر راهی میدونی بگو 😂

چند سالتونه 

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضای سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

دیگه چه راه هایی هست تو روخدا ثواب داره هر راهی میدونی بگو 😂

یه سری ورزش هام هست که دختر پسر باهمه مثل تیراندازی و سوارکاری اینا یا کلاس زبان بری برای آیلتس بالاخره از یه جایی پیدا میشه نگران نباش

یه سری ورزش هام هست که دختر پسر باهمه مثل تیراندازی و سوارکاری اینا یا کلاس زبان بری برای آیلتس بالا ...

😂😂 عه تیراندازی خوبه مرسی عزیزم نگران که نیستم اما خب باید تلاش کرد و دیده شد بالاخره یهویی که پیدا نمیشه 

دوست شوهرتون چطور ادمی بود؟ چرا خانوادش یا اطرافیانش پیدا نکردن؟

آدم پولدار درست سالم تحصیلات عالی خانواده عالی عروسای دیگه خانواده دکتر مهندس بودن

خانوادش پیدا میکردن نمیپسندید میگفت طبق معیارهای خودم باید باشه 

برای ارشد شرکت کردم ببینم چی میشه راست میگی همایش و خوب گفتی ولی من قبلا این جا ها میرفتم هیچ کس پیش ...

ولی بنظرم مسجد امتحان کن فکر نکنم پسرایی هم که معرفی میکنن خیلی مذهبی باشن به امتحانش میارزه کار بدی که نمیکنی ثوابم داره

یکی از دوستام چند همینجوری بدون چادر رفت مسجد ولی خانما خوششون اومده بود که با ظاهر امروزی مقید هست بهش پیشنهادم دادن اتفاقا پسر نرمالی هم بود وضعیت مالیشم اوکی بود 

ولی بنظرم مسجد امتحان کن فکر نکنم پسرایی هم که معرفی میکنن خیلی مذهبی باشن به امتحانش میارزه کار بدی ...

عه خیلی خوبه اینطوری حتما امتحان میکنم 😂🤝👍 ممنونم عزیزم