2777
2789
عنوان

نگرانی برای کودکم

61 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من یک پسر شش ساله دارم، بیرون از خونه فوق العاده خجالتیه، ولی داخل خونه شیطون و پر سر و صدا، از وقتی نوزادم اومده که الانم نه ماهشه، خیییلی لجباز شده، ایرادای الکی، چرا این اینجاست اونجا باشه و ازین قبیل ایرادها،

حالا مشکل اصلیم اینه مثلا باهاش شوخی نیشگونی یا قلقلک و اینجور کارا انجام بدی عصبانی میشه شدید، اهل بازی های عجیب غریبه، مثلا وسایل برقی باز کنه، کاردستی های سخت و طاقت فرسای باتری خور درست کنه، به کارای آدم بزرگا علاقه داره، منم با یه نوزاد نمیتونم از پسش بر بیام، باباشم تا پنج عصر سر کاره، واقعا خستست. 

لطفا یه راهنمایی کنید، چکار کنم تو خونه سرگرم باشه، انرژیش تخلیه بشه، منم وقت آزاد داشته باشم. 

مثلا حیوونی براش بگیرم، چکار کنم؟

خونه بازی گاهی میبرم، کلاس موسیقی هم میره. 

راهکار دیگه ای اگر دارید بگید لطفا.

در ضمن خیلی هم بچه حساس ، جدیدا عصبی و دل نازک هم شده. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

میتونی ببریش کلاس رباتیک؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا بردم از بس خودش گفت ولی گفتن باید پیش دبستانی رو بگذرونه بعد

آخی عزیزم کوچولوئه هنوز

ورزش خیلی خوبه ، انرژیش تخلیه میشه حسابی 

ازین بازی فکری ها هم خیلی خوبه ولی دونفره باشه گیر میده به خودت 😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

آخی عزیزم کوچولوئه هنوزورزش خیلی خوبه ، انرژیش تخلیه میشه حسابی ازین بازی فکری ها هم خیلی خوبه ولی د ...

ورزشم سنگنوردی میرفت، مشکل اینه بیرون از خونه از حتی کلاس ورزش خجالتی و کم حرفه. خیییلی کم حرفه هاااا، اصلا انرژیش تخلیه نمیشه بعد میاد خونه بهانه گیریهاش شروع میشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵