2777
2789

من یادم نمیاد چیزیو خواسته باشمو به دست نیاورده باشم ولی یه مدتیه دچار یه بی حسی و افسردگی خاصی شدم

واقعا درمونده شدم هیچی به چشمم نمیاد به هیچی حسی ندارم انگار همه چیز بی رنگ و روحه

هیچ چیز و هیچکی برام جالب نیست و نظرمو جلب نمیکنه

جدیدا حتی به سختی میتونم بخندم

انگار زندگی کردن برام عادی شده

دیگه حتی به افراد مهم زندگیم هم نمیتونم توجه کنم

ناراحتم از این وضعیت

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

من فقط نسبت به خريدن لباس براى خودم اين شكليم 

براى دخترم چيزى بخرم خودم نظر ميدم خوشم مياد ولى براى خودم هيچى چشممو نمى گيره

فقط همين ى مورد

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط نسبت به خريدن لباس براى خودم اين شكليم براى دخترم چيزى بخرم خودم نظر ميدم خوشم مياد ولى براى ...

اتفاقا فقط خرید خیلی خیلی زیاده که حالمو یکم بهتر میکنه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اتفاقا فقط خرید خیلی خیلی زیاده که حالمو یکم بهتر میکنه

من نه

حتى مجبورى هم بخرم دوست ندارم استفاده كنم

ميندازم تو كمد

بيرون فقط ى مانتو و شال هميشه استفاده مى كنم

تو خونه هم با داشتن اون همه لباس دو سه تا فقط رايجه كه هى مى پوشم

كسى ندونه فكر مى كنه من هيجى ندارم 

من نهحتى مجبورى هم بخرم دوست ندارم استفاده كنمميندازم تو كمدبيرون فقط ى مانتو و شال هميشه استفاده مى ...

کاش حداقل یه دختر کوچولو یا پسر کوچولوی ناز داشتم که میتونستم زندگیمو بزارم بر پایه خوشحال کردنش و دیدن لبخندش

کاش حداقل یه دختر کوچولو یا پسر کوچولوی ناز داشتم که میتونستم زندگیمو بزارم بر پایه خوشحال کردنش و د ...

ان شاءالله خدا بهت مى بخشه

خدا مهربونترينه 

شك نكن

ان شاءالله خدا بهت مى بخشهخدا مهربونترينه شك نكن

مرسی عزیزم

قدر گل دخترتو بدون، امیدوارم همیشه بخنده

مرسی عزیزمقدر گل دخترتو بدون، امیدوارم همیشه بخنده

زنده باشى آمين 

همه خوش و سعادتمند باشن ان شاءالله