2821
2789

کلی برات تایپ کرده بودم حیفم اومد نخونی

منم موهامو رنگ نمیکنم فقط یه ضد آفتاب میزنم نچرال نچرالم خدایی زشت نیستم چند تار موی سفید هم دارم  تک و توکی چروک ریز تو صورتم پیداست تیپمم ساده اما تمیز و مرتبم تقریبا خوشتیپم  خودم خودمو همینجوری خیلی دوست دارم همسرم هم با اینکه اینهمه با خانومهای سانترال مانتال دورو برش هست همیشه میگه فدای زنم که هر چی نگاه میکنم زن خودم از همه بهتره  یبار یه خانومه که موهاش رنگی بود  و بوتاکس و خلاصه یعنی به خودش رسیده بود  من اصلانم تیپشو قبول نداشتم قشنگ وسط جمع دوستانمون گفت تو اصلا به خودت نمی‌رسی سنت بالاتر میزنه

نمی‌دونم چرا اونموقع من جوابشو ندادم  ولی وقتی اومدم خودمو تو آینه دیدم به خودم گفتم هر کسی یه معیار برای زیبایی داره معیار من سادگی و نچرال بودنه من خودمو همینی که هستم با همون چند تار موی سفید و چروکم پذیرفتم 

اون زن و هر زنی که خودشو دستکاری می‌کنه بخاطر اینه که تحمل پذیرفتن خودشون رو ندارن سعی میکنن تغییر بدن 

من اعتماد به نفسم و دارم ولی اونا ندارن 

حالا هم برو جلو آینه و به خودت بگو که خودتو دوست داری نیاز نداری خودتو دستکاری کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی افسردگی ژنتیگی داشته باشیم تو اطرافیان میگن ک اولین کاری ک باید کرد اینه ک با ب خود رسیدن چ ظاهرچ باطن  میشه تاحدودی پیشگری و کنترل کرد  مصلا رنگ مو بوتاکس ارایش لباس روشن همه امید ب زندگی میدن ب ادم  سری دیگه شوهرشون دوست دارن ک مورنگ کنن بوتاکس کنن ارایش کنن میکرو کنن تتو بزنن .... دسته ی دیگه واقعا خیلی خوشگل تر میشن و بهشون میاد اتفاقا   شما چون خودتو اینحور دوس داری دلیلی براین نیست ک بقیه ازخودشون متنفرن جون مث شما نیستن   متاسفانه خیلی حرفاتکن خام و بچگونه و بی منطق بود عزیزم

....

درسته ولی بخاطر این که واسه خودش خرج کرده و به خودش رسیده دلیل نمیشه بگی نمیتونه خودشو بپذیره🤌🏻

ببین وقتی کسی که به خودش نمی‌رسه کاری با خرج کردن و لب شتری کردن و گونه گذاشتن اونا کاری ندارم و بهشون هم نمیگه وااااای چقدر لبت زشته مثل شتر شدی در عینی اینکه میبینم زشت شده بازم میگه مبارکه تا طرف دلش نشکته انتظار داره طرف هم به سلیقه این احترام بزاره

وقتی افسردگی ژنتیگی داشته باشیم تو اطرافیان میگن ک اولین کاری ک باید کرد اینه ک با ب خود رسیدن چ ظاه ...

واقعا اینجوری فکر میکنی ؟ مگه زنی که خودشو تغییر میده مجبوره به کسی که نچراله بگه به خودت نمی‌رسی و به روز نیستی این چیزی که گفتی هم شاید در مورد ده درصد صدق بکنه متاسفانه همین اعتماد به نفس پایین زنهای جامعه و اینکه برای شوهرشون خود واقعی و قیافشون رو تغییر میده باعث شده که جامعه تبدیل بشه  به مجموعه ای از زنهای دماغ کوتاه گونه برجسته لب شتری که همه هم شبیه همند .. اگر این عدم پذیرش خود نیست پس چیه؟

واقعا اینجوری فکر میکنی ؟ مگه زنی که خودشو تغییر میده مجبوره به کسی که نچراله بگه به خودت نمی‌رسی و ...

عزیزم فک کنم خشمی ک داری مربوط ب این مسئله نیست اصلا شما اگر خودتو پذیرفتی ن ازحرف اون خانوم ناراحت میشدی ن تامیک میزدی واسش   ...  اینم بگم من  اعتناد بنفس بالایی دارم بینیمو عمل کردم دفیلر زدم جاهای مختلف صورتمو کراتینه موهام  خیلی زیاد ذوقشونو دارم و بهم میاد ب اینکه کی نچراله کی ب خودش میرسه ونمیرسه هم ن فکرمیکنم ن تاحالا ذهنمو درگیرکرده   

....

عزیزم فک کنم خشمی ک داری مربوط ب این مسئله نیست اصلا شما اگر خودتو پذیرفتی ن ازحرف اون خانوم ناراحت ...

من خشمی ندارم عزیزم شما کلا مطلب رو انگار اشتباه گرفتی 

من جواب خود اسی رو دادم اینجا و براش نوشتم که خودشو قبول داشته باشه

شما هم هر کاری کردی مبارکت باشه 

ولی توی نوعی نمیتونی بیای به من بگی چرا به خودت نمی‌رسی چرا به روز نیستی چون انتخاب من اینه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز