2777
2789
عنوان

دخترا مد کنیید خانواده هاتون بجای جهاز طلا بدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست

پسرا همینجوریش هم زاییدن زیر بار هزینه شروع زندگی ، اگه بخوان اثاث رو هم عهده بگیرن اونم با عرف جامعه ما نه چهارتا کاسه بشقاب که پا پس میکشن .. تازه همینجوریش هم چند تا تیکه وسایل بزرگ رو میندازن گردن پسر

واقعیت الان شروع زندگی نیاز به مشارکت داره ، اگه خدای نکرده به طلاق برسه هم هر دو طرف ضرر میدن بلکه مرد بیشتر چون باید مهریه به قیمت روز بده

اگه مرد بخواد جهیزیه رو کامل بخره و کامل عهده خودش باشه خیلی ابتدایی و حتی ممکنه دست دوم بخره تا بتونه در کنارش از عهده خرج عروسی عقد طلا محضر یلدایی نوروزی قربونی و ده ها خرج دیگه بربیاد

عجب 
جهاز رو من واسه خودم خریدم نه شوهرم و مادرش

بعد فردا همین شما میاید از قانون مینالید ک چرا قانون طرف مرده 

خودمون از حقوق و وظایفی ک باید در حقمون بشه بدمون میاد ...من دیگه حرفی ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جهیزیه رسم اصفهان بود که پدر دختر جهیزیه می داد پدر پسر هم باید بهشون خونه میداد و حداقل سه دونگ خونه به اسم دختر بود و بقیهش به اسم پسر که موقع عقد میزدن به اسم دختر 

دیگه اسباب کشی و مستاجری نداشتن که اثاث خراب بشه

حالا جاهای دیگه رسم جهیزیه رو یاد گرفتن ولی خونه به اسم زدنو یاد نگرفتن

بعد فردا همین شما میاید از قانون مینالید ک چرا قانون طرف مرده خودمون از حقوق و وظایفی ک باید در حقمو ...

شما بهتره ازدواج نکنی که بری قایمکی طلا بخری با ترس زندگی کنی که کی اون روز میرسه شوهرت پرتت کنه بیرون و طلارو استفاده کنی 

نمی‌دونم چرا متوجه نشدید میگم طلا رو خانواده تون بخرن... پول جهاز رو بدن دو تا تیکه طلا بخرن

خب بعد با طلا زندگی کنیم؟ عزیزم مسلما با این اوضاع پسر هم نداره هم خونه بگیره هم عروسی هم جهاز بده بعد دختر هم دوتا طلا واسه خودش بیارع