2777
2789

مُد کنید طلااااا بگیرید بجا جهاززز

بخدا جهاز خریدن یه بازیه ک خانواده شوهر ها راه انداختن...کلی تیکه هم میندازن ک جهازت اینو کم داشت چرا اون مارکو نگرفتیو ...😔

بهتون میگم این بازی دو سر باخت برا زن ها و خانواده ی زنه....

چون طبق قانون خرید اثاثیه با مرد هست ولی متاسفانه زن میخره و بعد از چند سالم جهازش خراب و داغون میشه.....بعدشم اگر خواستن خدایی نکرده از هم جدا بشن اون اثاث مستهلک شده و دیگه ارزشی نداره و زن میمونه بدون پشتوانه!! 

کلا خونواده دختر جهاز رو هم لطف میکنن میدن😁😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زندگیمون رو با طلا شروع کنیم؟

تو طلا غذا بپزیم؟ با طلا از مهمون پذیرایی کنیم؟ روی طلا بشینیم تو خونه؟

مرد مگه رباته تو این وضع اقتصادی خراب همه چیز رو خودش تهیه کنه؟

زنی که اصالت داشته باشه حداقل دو تیکه وسیله می‌بره با خودش که «زندگی مشترک» بسازه. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دوست من پول نقد گرفت از باباش به جای جهاز

چند سال پیش ۲۰۰ تومن

شوهرش ازش گرفت تو کارش سرمایه گذاری کرد اینم موند در حال التماس واسه شوهرش که ظرف و ظروف بخر برام ماشین ظرف شویی بخر برام

بعد تو خونه خالی زندگی کنیم؟ جهاز رو من برای شوهر و خانوادش نمیخرم که برای خودمو خونم میخرم که استفاده کنم، 

بعدشم طلا همون خانواده شوهر کلی میارن واسمون رسم داریم😁

خب من به دخترم طلا هم بدم تو چی آشپزی کنه؟ رو چی بخوابه و الی آخر... کلا جهیزززیه یه لطفه نه وظیفه ما رسم نداریم بگیم کی چی اورد یا جهیزیه کسی رو ببینیم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

آره جهاز لطف دختره

ولی خب اینجوری نگاه کنی عروسی گرفتن و طلا خریدن پسر و خونوادشم لطفه

من با این که خونواده همسرم وضعشون خوب بود ولی بازم جهیزیه بردم.اما خب کلشو من نبردم.بعدم نمیخواستم دیگه همه چیزو از خونوادش بکنم.باباش بنده خدا بهمون خونه خوب داد،اون وقت من میومدم میگفتم نه من هیچی نمیارم؟نمیشد دیگه.اونم میتونست مث خیلی خونواده ها بگه برین اجاره نشینی.به من چه.من وظیفه ندارم خونه بزرگ بهتون بدم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

دوطرف کمک میکنن به ی زوج ک تازه ازدواج میکنن ب جا این حرفا سعی کنید ادم انتخاب کنید ک این بحثا پیش نیاد پدر عروس تا ی حدی کمک میکنه پدر دامادم تا ی حدی داماد اگ میلیاردر بود جهازم بندازید گردنش پسرای الان همون عروسی و بگیرن و خونه بگیرن ماشین بگیرن طلا بگیرن گل کاشتن پدر عروس مجبور نیست ب خودش سخت بگیره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.