2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 35 پست
یک عدد حسود شناسایی شددلم میخواد تاپیکم رو خانما ببینن و ازش سود ببرنبا آدمای مشکل روحی روانی دار، ه ...

همه حرفات رو قبول دارن کاملا تو اجتماع ظاهر تاثیر داره .اما خوشبختی نه .خوشبختی دست خداست و خیلی دیدم برعکسش رو 

طبق روانشناسی اگه کسی چیزی رو تاکید کرد دقیقا خلاف اون مسئلع هست متاسفانه

یعنی چی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل بد بودن اون دخترا میدونی چیه چون در حقشون اجحاف می شده شاید چند برابر شما کار می کردن ولی شما مورد تشویق قرار می گرفتین

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حقیقته برا همینه دخترا انقد عمل میکنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم تو اونیکی تاپیکت گفتیم خوشگلی.....فقط جالبه برام چرا اینقد دوستداری مدام تکرارش کنی و راجبش حرف بزنی؟؟؟ 

اینا نشون دهنده چیه؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ما یه فامیلی داریم، هم خیلی ثروتمندن ، هم هر سال چند بار سفرای خارجی، جواهرات، ویلا، ماشین خارجی و ... ،  دخترش شبیه سیبل جان خواننده هست.

وقتی شوهر کرد ،داماد اصلا قیافه نداشت، در حدی که مادر عروس تو جمع میگفت اخلاق برای ما ملاکه تا کسی مسخره نکنه. 

پسره بیکار بود هنوزم بعد سال ها بیکاره و باباش تو پنجاه سالگی خرجشو میده. 

تو زندگی شانس مهمه.

از اینطرف یه آشنایی داشتیم دختره دیپلم ناقص، قیافه معمولی، خانواده شلوغ کارمندی. شوهر کرد استاد دانشگاه ، الانم چند ساله خارج هست. هر وقتم میاد ایران، کل فامیل رو دعوت میکنه رستوران برج میلاد. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم