2777
2789

سلام ممنون كه اومدين

بچه ها اگر ٢٠٧ يا ساندرو دارين نظرتونو لطفا بگيد، راضي هستيد ؟؟ 

من خودم ٢٠٧ رو ميخوام اما همسرم ميگه ساندرو ،

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ٢٠٧ رو بخاطر ظاهرش ميپسندم اما. همسرم ميگه ساندرو از لحاظ اينكه زودتر و راحتتر به فروش ميره در آينده بهتره (انگار من قصد فروش دارم) از لحاظ فني بهتر از ٢٠٧ 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ما ساندرو داریم راضی هستیم خب ساندرو اتومات بخرین ما اشتباه کردیم اتومات نخریدیم

منم اتومات ميخوام بهمين خاطر اين دو رو انتخاب كردم

همسرم من مهندس خودرو هستن کارشناس فنی ساندررو اصلا تایید نمیکنن.

واقعا؟؟؟ اتفاقا يكي از دوستامم كه پدرش تو كار قطعات خودروست گفته كه قطعاتش فعلا تو ايران نيست

ماهم ساندرو اتومات داريم ماشين خوبيه مخصوصا واسه توشهر ولي به نظرمن ٢٠٧خوشگل تره

بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستندیکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است…ديل كارنگي
خب من ٢٠٧ رو بخاطر ظاهرش ميپسندم اما. همسرم ميگه ساندرو از لحاظ اينكه زودتر و راحتتر به فروش ميره در ...

سندرو رو زیر قیمت میخرن برای فروش بیشتر ضرر میکنین , 207 زودتر میخرن ( شوهرم ماشین فروشه , ازش پرسیدم )