2777
2789
عنوان

بابام داره به مامانم خیانت میکنه به مامانم بگم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
عزیزم دفعه های پیش همیشه سمت مادرم بودم. مادرم هربار خرد میشد با خیانتای پدرم نمیخوام دوباره اینجوری ...

پس نگو 

نمیدونم واقعاشرایطت خیلی سخته

میتونی بری پیش مشاور خانواده اون بهت بگه چیکار کنی

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مادرش میدونه فقط یه حدسهاذیت شدنش بهتر از گول خوردنشه

دونستنش دردیو دوا نمیکنه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

پس نگو نمیدونم واقعاشرایطت خیلی سختهمیتونی بری پیش مشاور خانواده اون بهت بگه چیکار کنی

ممنون عزیزم شاید برم شرایط مالیشو زیاد ندارم درگیر درس و کار و زندگیم نمیخوام این درامای پدررم بیاد روشون

عزیزم دفعه های پیش همیشه سمت مادرم بودم. مادرم هربار خرد میشد با خیانتای پدرم نمیخوام دوباره اینجوری ...

نگو اسی خودت شرایط توی خانوادع رو بهتر می‌دونی 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

ولی وجدان بچه راحت میشه و میدونه که به مادرش راستشو گفته

بچه نیستم شمام درست میگی یه حس خیانت به مادره ولی باید ازش محافظتم کنم خیلی بده هربار خرد شدنشو میبینم