2777
2789
عنوان

دلشوره ی بدون چادر بدون

521 بازدید | 52 پست

دوستان من اکثر اوقات با چادر حجاب میکنم ولی بعضی وقتا که بدون مانتو حجاب میکنم هم هیچ حسی ندارم ولی میگم با چادر بهتره وقتایی که میخوایم بریم شهر بازی و اینا بدون چادر دلشوره میگیرم بخاطر چیه این که چادر نپوشم ولی پوشیده باشه گناهه؟

🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میرفتم سرکار چون مانتو اداری میپوشیدم چادرم میپوشیدم خیلی یه جوری بود. بعد چادرو انداختم ولی بیرون رفتنی غیر از سرکار چادر میپوشم ولی من داداشم شکاکه بازم حس گناه میکنم ولی من خوبه لباسام