2777
2789

لوازم ارایش عروس معمولا هر چی استفاده میکنی خودت دیگه فرقی نداره فقط همه رو مارک بگیر 

برا دامادم خب اون چیزایی که لازمه رزلب که نمیخاد 😁قطعا.

شامپو ژل ریش تراش اسپری ادکلن مسواک 

برس  خمیرریش سری تیغ ازینا که جدا میشن الان اسمش رو زبونم نیس کرم چسب مو  سشوار اتو مو

سری ناخن گیر این چیزا رو میخرن اگه دوس داری

کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ضدآفتاب و کرم پودر و پنکک بگیر.

یه پالت سایه.

یه پالت رژ.

چندتا لاک.

دوسه تا ادکلن.

مام.

ژیلت،اپیلاتور.

ست مانیکور.

و خلاصه هرچی ک لازمه.درحده 2-3تومن میشه

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

دامادم ک خریدش تقریبا 3تومن میشه.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

بیگودی برقی

اتو‌مو 

بابلیس 

اپلیدی( من ازش متنفرم‌نخریدم)

سشوار

سایه آبرنگی

ریمل مداد چند تا رژ لاک فرموژه کانتورینگ کرم آبرشان آرایش پاک کن موچین خط چشم انواع شامپو ماسک مو‌ ژل تافت موس اسپری ضد تعریف مام ادکلن کش‌و‌کلیپس ناخن گیر ست مانیکور پدیکور 

صابون تیغ ژیلت و سرتیغاش

شیر پاک کن 

و هر چیز دیکه ای که به ذهنت میاد

من همه چی داشتم دوس نداشتم عین آدمای بی چیز رفتار کنم فقط چیزاییم که تموم شده بود خریدم یه ۳۰۰ تومنی تقریبا خرید کردم البته سشوار خریدم و برا شوهرم ریش تراش و اصلاح صورت و سشوار سفری خریدم.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
دامادم ک خریدش تقریبا 3تومن میشه.

مگه چی برلش خریدین.؟! 🤔

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
مگه چی برلش خریدین.؟! 🤔

من نخریدم بقیه خریدن و دیدم.دیگه یه ریش تراش خوب فقط یکونیم میلیون.

دوتا ادکلن بگیره میشه یه تومن.بقیشم خرده ریز میشه

من نخریدم بقیه خریدن و دیدم.دیگه یه ریش تراش خوب فقط یکونیم میلیون. دوتا ادکلن بگیره میشه یه تومن.ب ...

چه خبره بابا. من یه ریش تراش فیلیپس عالی برا شوهرم خریدم. از نمایندگیش سه سال پیش ۱۷۵ تومن.

ادکلنم بابا چخبره یه تومن... تازه ادکلنای ۲۱۲ و فراری و اینا برندای خوبن هر کدوم حدود ۱۰۰ تومنن. کی این آمارارو به شما داده ...  مخم سوت کشید 😥😥😥😥

چه خبره بابا. من یه ریش تراش فیلیپس عالی برا شوهرم خریدم. از نمایندگیش سه سال پیش ۱۷۵ تومن. ادکلنم ...

کسی آمار نداده عشقم خودمون میبینیم دیگه.یه ریش تراشی ک همسرم استفاده میکنه 1300هست.یه ادکلنش ک هرروز میزنه 800-900.

خب مسلما تو خرید هم میره همچین چیزایی انتخاب میکنه😂😂😂😂

برای همین من از سه تومن حدود قیمت رو میزارم😁