2777
2789
عنوان

با مشاور تحصیلیم وارد رابطه شدم

278 بازدید | 11 پست

مشاور اصلی نه

پشتیبان

بهم گفت تا بعد از کنکور حرف نمی‌زنیم تو فقط ب درس فکر کن.

روزی ۸ ساعت دارم میخونم.لطمه ای وارد نشده به درسم

اما میترسم این حرف نزدن علاقم رو بهش داره از بین میبره

اون خیلی وابسته شده.قلبش هم مشکل داره میترسم بلایی سرش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آدمی هستی که بتونی مساعل از هم تفکیک کنی هم بتونی ب درست برسی هم ب رابطه ات ؟ب نظر من اصلا چت نکنید بگو باش تا بعد کنکور این طوری خیلی بهتر 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

درستوووووووووو بخووووووون 

اصلااا دور مشاور اقا رو هم خط بزن 

همین مشاورا دوست منو بدبخت کردن همش ذهنشو درگیر میکردن اخر بعد سه سال پشت کنکوری بودن قید مشاور مرد رو زد 

عشــــAــــق🔗♥️

چی اشتباهه؟!

ارتباط با پشتیبان؛ درگیر رابطه ی عاطفی میشی.بهتره فقط تمرکزت روی درست باشه. البته خودت میدونی زندگی خودته فقط خواستم بهت توصیه کنم❤️

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

سلام دوستان من روانشناس هستم خوشحال میشم بتونم کمک کنم بدون قضاوت وعمه درمانی راهنمایی کنم تا بهترین تصمیم و بگیرید فقط کافیه در سایت دکتر تو سرچ کنید پریسا داوری 

طرحواره درمانگر /مشاوره ازدواج و خیانت