2777
2789
عنوان

کسی تجربه چنین تپش قلبی داشته

85 بازدید | 8 پست

من چندین ساله ضربان قلبم همیشه بالای ۱۳۰ بوده و تا ۱۹۰ اینا هم بوده تو نتیجه هولتر. تا تقریبا دوماه پیش هم همینطور بوده. ولی الان مدتی هست نبضم رو میگیرم بین ۵۰ تا ۸۰ ایناست درصورتی که حتی دارو هم الان استفاده نمی‌کنم. قبلا با دارو هم به ۱۰۰ نمی‌رسید همیشه بالا بود. یا مثلا من اصلا کافی میکش و این چیزا رو اگر میخوردم ضربان سر به فلک می‌کشید تا دم مرگ میرفتم ولی امــروز با اینکه کافئین هم خورده بودم تا ۸۰ به زور بود ضربانم و ضربان رو حس میکنم.  

نمیدونم اتفاقی افتاده برام یا خوب شدم. کسی تجربه چنین موردی داره؟

من مشکل قلبی دارم دیروز خودم حس میکردم قلبم ضربانش کم شده و وفتی گرفتم رو ۴۵ بود

والا منم قلبم مشکل داره. ولی همیییشه بالا بود سالهاست عدد ۷۰ رو ندیده بودم ولی به صورت  عجیبی مدتیه این اتفاق افتاده. و عجیب تر اینه که توان ورزشی ام اومده پایین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکلتون چی بوده از اول؟

مادرزادی هست .

هم دریچه میترال کجه هم چند تا رگش بسته اس هم پمپاژ قلبم ضعیفه. کلا تپشم پابینه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

مادرزادی هست .هم دریچه میترال کجه هم چند تا رگش بسته اس هم پمپاژ قلبم ضعیفه. کلا تپشم پابینه

اها پس از همون اول پایین بوده. من یهو این اتفاق افتاد . خیره ان شاءالله. منم مشکل میترال بود اول و فشار بالا. الانم که اینطور قاطی کرده.   

امیدوارم مشکلتون حل بشه. 

درست میگید واقعا ولی سخته تو این زمانه بدون استرس بودن.

باید مدیریت کنی دیگه جان دل انشالله ک همیشه سلامتی براتون باشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت