s_s_s_ مدیر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2407 عنوان خرید هایی که از دیجیکالا خریدین و راضی هستین | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست چی هست؟میخوام بخرم لطفا چیزایی که واقعا راضی بودین رو بگین 1403/09/08 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9909 میشه قسطی گوشی خرید از دیجیکالا؟ اره میشهفق باید بالای ۵ میلیون باشه فک کنم #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
انبه۱۴۰۳ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1354 اره میشهفق باید بالای ۵ میلیون باشه فک کنم چقدر گرونتر میوفته از نقد ؟
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9909 آرایشی چی خریدی آرایشی ک بیشتر روتین پوستی گرفتم..بد نبودن #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
malak123 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 299 در ضمن قرص مرص آنلاین نخر دلیلشم تاپیک آخرم گفتم یه همسایه داشتیم قرص چاقی آنلاین خریده بود دختر جوان رو کشت 😭😭😭 ❤️ 💙 💚 🧡
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9909 چقدر گرونتر میوفته از نقد ؟ نمیدونم عزیزم نخریدمسرچ کن گوگل برات میاره💖 #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9909 یه همسایه داشتیم قرص چاقی آنلاین خریده بود دختر جوان رو کشت 😭😭😭 وای🥲ولی عزیزم الان بریم مغازه قرص بگیریم نمیدونیم ک داخلش چیه ممکنه سم باشه و آدم بمیره...زیاد ب آنلاین و حضوری ربط نداره.. #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 یه همسایه داشتیم قرص چاقی آنلاین خریده بود دختر جوان رو کشت 😭😭😭 وای 😨قرصای چاغی و لاغری همه از دم مشکل دارن و دشمن سلامتین چه آنلاین چه حضوریدارو فقط چیز معتبر با تجویز پزشک از داروخونه باید خریده بشه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
چشماتوبازکن عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 623 جوراب چی خریدی؟میخوام بخرم میترسم زود خراب شه شل بشه جوراب فوتبال،الان دوسال هست اما شل نشده.
malak123 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 299 وای 😨قرصای چاغی و لاغری همه از دم مشکل دارن و دشمن سلامتین چه آنلاین چه حضوریدارو فقط چیز معتبر با ... ولا جونای الان راست میان چپ میان میرن قرص گیاهی میگیرن زیاد اهمیت نمیدن بعضی هاشون ❤️ 💙 💚 🧡
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 ولا جونای الان راست میان چپ میان میرن قرص گیاهی میگیرن زیاد اهمیت نمیدن بعضی هاشون آخه اسمش گیاهیهیعنی واقعا هم گیاهیه ها ولی گیاهای مخدر 🤦🏻♀️ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
زهرا_هسدم عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5036 آرایشی بگو چی خوبه ضد آفتاب اردن گرفتم چون پوستم حساسه و جوش میزنه نمیتونستم هر ضد آفتابی بزنم ولی این عالی بودیه ریمل گرفتم ولی زود خشک شدرژ هاشونم خیلی خوبه :)