2777
2789
عنوان

از رفتارهای خودم بدم میاد

1319 بازدید | 22 پست

این تاپیکو زدم که بگم چقدر از رفتارهای خودم ناراحتم و درد و دل کنم.اخه هیچکسو ندارم .نمیتونم به کسی بگم.با اینکه زندگی خوبی دارم و همه ارزشو دارن اما من همیشه به نقاط منفی فکر میکنم.اعتمادبنفسم پایینه .خودمو جلوی همه کوچک میکنم بیخودی برای اینکه کسی فکر نکنه من میخوام پز بدم.حتی اگه کسی بهم توهین کنه با لبخند جواب میدم اصلا بلد نیستم از خودم دفاع کنم.باردارم و همه بهم میگن بچت دختره .منم میگم خداروشکر که دختره ولی بقیه برمیگردن میگن حتما بدت میاد .ولی بخدا من نمیتونم و بلد نیستم چجوری نشون بدم که خوشحالم که بچم دختره.اینو فقط یه مثال زدم.هرکسی بهم تیکه میندازه جوابشو نمیدم و همین باعث شده همه ازم سو استفاده کنن .خیلی ناراحتم.نمیتونم خودمو تعییر بدم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

بنظر من اهمیت نده دیگران چه فکری میکنن مثلا اصلا مهم نیس کسی بدونه تو دختر دوس داری یانه. وقتی دخترت بدنیا اومد براش سنگ تموم گذاشتی خودشون میفهمن چقد دختردوس داشتی.مهم خودتی و ته دل خودت

ولی اجازه سواستفاده به هیچ کس نده به هیچ وجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه 

واقعا منم دلم میگیره که انقد مردم بی رحم شدن و سواستفاده میکنن پیش مشاور برو چون فسقلت دنیا بیاد تو تربیتش میکنی و قطعا یکی مثه خودت نمیخوای تربیت کنی عزیزدلم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

میتونی خودتو تغییر بدی عزیزم فقط  الان خیلی دلشکسته و افسرده ای ک اونم برمیگرده به عدم اعتماد ب نفست و نشون های افسردگی ک از حرف زدنت و این حالت درماندگی و نا امیدی مشخصه ولی نگران نباش افسردگی رو همه دارن فقط بعضی ها خفیف بعضی هام شدیدتر، میتونی بری پیش یه روانشناس خوب و با تکنیک هایی که بهت میده از خودت یه آدم جدید که پر از شور زندگی، عزت نفس بالا و قدرت ابراز وجوده،  بسازی

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

منم این مشکلو ک حرف و یا نظر و رفتار بقیه خیلی برام مهمه رو دارم..تصمیم گرفتم رو خودم کار کنم و این فکرای چرتو از سرم بیرون کنم...باید تلاش کرد

ولی من جواب توهبن بقیه رو معمولا میدم‌. اصلا سخت نیس تمرین کن..

من تا حدودی کم رو هستم ولی موقع جواب دادن زبونم درازه 😜😜😜اصلا هم سخت نیس

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خانمی شما باید روی خودتون بیشتر کار کنین اول از همه فکرتون رو اصلاح کنین هرچقدر میتونین به خودتون دلگرمی و قوت قلب بدین جملات تأکیدی مثبت تکرار کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

مثلا من روز به روز قویتر می شم

من روز به روز تواناتر میشم

هر جمله که دوست دارین بگین اون اخلاقی رو که دوست دارین داشته باشین در قالب یک جمله مرتب تکرار کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

مثلا من روز به روز قویتر می شم من روز به روز تواناتر میشم هر جمله که دوست دارین بگین اون اخلاقی رو ...

ممنون عزیزم تلاش خودمو میکنم.چون واقعا احساس بدی نسبت به خودم دارم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

رابطتون با خودتون و خداوند عالیتر کنین از رحمت خداوند کمک بخواین دعا معجزه میکنه از اثر دعا استفاده کنین توکل کنین و امیدوار باشین

خودتون رو دوست داشته باشین برای خودتون ارزش قائل باشین