خانما کمکم کنین . قبلا هم گفتم من و همسرم عقدیم فعلا از هم خیلی دوریم بعد از ۸ سال دوستی ساده پارسال عقد بستیم .همسرم ازم کوچکتره و توی دعوا خیلی لجباز و عصبی میشه . منم ازدواج دوممه از ازدواج اولم یه پسر دارم خانوادشم منو قبول ندارن و عذابم میدن تا خسته شم و طلاق بگیرم . هفته پیش تولدش بود نتونست بیاد میخواست این هفته بیاد که بازم کار اداری برای خاله اش پیش اومده .میپرسم کی میای یه جوریم ریلکس و بی تفاوت میگه معلوم نیست حالا ببینه چی میشه ! دفعه قبلم که بعد از یک ماه اومد دو شب که موند داییش بهش زنگ زد و بخاطر کار داییش یه شب زودتر از قرارمون رفت . چند تا دوست ناباب داره منم میترسم تحت تاثیر دوستاش باز شروع کنه به سیگار کشیدن . اخلاقی خیلی راحته اینستا و تلگ رام که داره خیلی راحت جواب خانما رو میده حالا چه مشتری باشن چه همینجوری پیام بدن . دو روزه دیدم با دختر و پسرایی که قبلا باهم دوست بودیم و منم میشناختمشون اینستا گروه زدن و میگن و میخندن ولی نه منو برده تو گروه نه بهم گفته . البته میدونه که رمز اینستاگرامشو دارم خیلی ازش دلخورم میخوام بهش بگم ولی دعوامون میشه چکار کنم؟
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
دست رو دلم نذار که خونه خودم الان ۳۱ سالمه پسرم ۱۲ سالشه ازدواج اولم یک سالم نشد فوت شد
پسرت و همسرت مشکلی ندارن با هم؟
بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمیداند که هزینههای زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو میاندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک مغزی نمیفهمد که بیتوجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را میسازد، قتــل و غــارت را زیاد میکند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت میافزاید.
عزیزم امیدوارم که مشکلت حل بشه من وشوهرم سه سال اختلاف سنیمونه ازم بزرگتره ولی مامانم میگه کاش بیشتر بودی ولی فامیلای نسبتا نزدیک زیاد داریم با اختلاف سنی 8سال زن از مرد بزرگتره.که دارن عاشقانه باهم زندگی میکنن و انقد احترام همو دارن ادم کیف میکنه.انشاالله خوشبخت باشید ولی حتما ازشون بخواه ی دلیل منطقی بیارن و شمارو قانع کنن.شماهم ناراحت نشی..
مخصوصا اینکه شما یه بار هم ازدواج کردی از نظر تجربه زندگی پخته تر هستی. باید خیلی تحملت بالا باشه. ا ...
دقیقا برعکسه اصلا پخته نیستم خودش بهتر از من میفهمه قبلا توی دوستی تا زمانی دوستی عادی بود کامل کنترلش میکردم ولی بعد از ابراز علاقه اش فهمیدم خوشش نمیاد کاری ندارم و کامل تحت سلطه اش هستم همه هم فهمیدن فقط خسته شدم بخدا خیلی سختمه اهمیت نمیده که تولدشه اهمیت نمیده به مناسبت ها و ...
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام