2777
2789
چرا😧شوخی میکنی دیگه؟

چون چربی باعث ریزش میشه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

قبلش ماساژ دادی یا بعدش؟

بعدش

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخو همینجوری بمالی؟,هرشب ؟

من ۳ روز در هفته ماساژ میدم

از این یخ قالبی کوچیک‌ها رو رو پوست صورت ماساژ بده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اره وازلین خوب نیستمن یمدت روغن زیتون اصل با ریمل میزدم به مژه هام بلند کرده بودسرمه اثمد از جای معت ...

این آخریه که گفتی دید رو شفاف میکنه اسمش چیه؟چه قیمته؟چجور استفاده کنیم ؟

یعنی ضعیف بودن چشم رو درمان میکنه؟

این آخریه که گفتی دید رو شفاف میکنه اسمش چیه؟چه قیمته؟چجور استفاده کنیم ؟یعنی ضعیف بودن چشم رو درمان ...

اره عزیزم سرمه اثمد، از طب اسلامی ولی نه هر پیجی من دوتا پیج میشناسم میدونم کیفیتشون خوبه و چرت و پرت نمیدن، چون چشم حساسه، از سنگ اثمد درست میشه و باید با هاون دستی حتما حریره بشه 

اره واقعا دیدم رو بهتر میکرد، حالا من چشمام ضعیف نیست ولی دیدم رو شفاف میکرد هر وقت میزدم چند ماه هم بزنی نمره چشمت رو بهتر میکنه، قیمتش اونقدر زیاد نیست که نتونی تهیه کنی اگه خواستی تو اینستا بزن بازرگانی کلوشانی از اونجا من خریدم و به محصولاتشون اعتماد دارم.

این آخریه که گفتی دید رو شفاف میکنه اسمش چیه؟چه قیمته؟چجور استفاده کنیم ؟یعنی ضعیف بودن چشم رو درمان ...

یه چیزهایی هم هست بره بهتر شدن بینایی، مثلا خوراک شیر و گوشت، اینم من یکی دوبار امتحان کردم برام جالب بود واقعا ، بینایی و شنوایی رو تقویت میکنه، حنا گذاشتن به سر هم دید رو خوب میکنه یه سری چیزا هست یادم رفته شاید تو اسکرین هام داشته باشم اگه دیدم میفرستم

هیچی مثل تغذیه خوب جواب نمیده چون از پایه درست میشه بدنحذف کربوهیدرات و نون و قند تو هر فرم و شکل و ...

چننفر اینجا گفتن چون حنا سردیه شبانذارید کف پاتون.صبح تاظهر بذارید

درسته؟

خودم اولین بار میشنیدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
یه چیزهایی هم هست بره بهتر شدن بینایی، مثلا خوراک شیر و گوشت، اینم من یکی دوبار امتحان کردم برام جال ...

برلی روشن و صاف شدن پوست بدن راه حل طبیعی دارید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
چننفر اینجا گفتن چون حنا سردیه شبانذارید کف پاتون.صبح تاظهر بذاریددرسته؟خودم اولین بار میشنیدم

اره اونو منم شنیدم حالا تو روز بزار فرقی نداره

من  یکی دوبار شب تا صبح گذاشتم هیچیم نشد

ولی کف پاهام سیاه شد دفعه های بعدی بهتر شد کمتر سیاه شد انگار هر چی بیشتر میزاری بهتر پاکسازی میکنه تا اونوقت که دگ سیاه نمیشه و رنگ نارنجی حنا رو پاهاته فقط

همون تغذیه که گفتم بالاتر، اون ریشه ای مشکلات پوست رو هم کم کم به مرور درست میکنه همون قطع مصرف نون و مصرف پروتیین و گوشت جگر اب پاچه و این چیزا اب پای مرع و اینا

اینو خودم یکماه قشنگ رعایت کردم صبحا ۴تاتخم مرغ بدون نون میخوردم، روزی یک لیوان اب پاچه میخوردم، مصرف گوشت رو بالابردم و برنج هم میخوردم اما کمتر ولی نون رو کلا قطع کردم،مصرف شیرماست محلی کره محلی رو بالا بردم 

خلاصه من پوستم سبزه ست ولی سبزه کدر حالا نه خیلی کدر ولی اونقدر شفافیت نداره پوستم، باورت نمیشه انقدر قشنگ پوستم خوشگل شده بود سبزه روشن و شفاف شده بودم اصلا کرم نمیزدم...

اولین اصل برای پوست و مو تغذیه پروتئینی بالاست مصرف گوشت زیاده

بعد اون هم چند تا چیز میدونم خوب بوده

روغن مورینگای اصل، یا اسم دیگه ش رو غن بان بشرطی که اصلش رو بخری روغن فوق العاده سبک و پوست رو خوشگل میکنه، همون حنای خوب رو بااب قاطی میکنی ۵ دقیقه بصورت ماسک بزاری روصورتت، روشن کننده ست، صورتت و سرت رو سعی کن اصلا صابون و شامموهای بازاری نزنی مگه اینکه یه شامپویی باشه که بدونی توش موادمضر نباشه

جوشونده گل ختمی میری حموم اخر حمون بریزی رو سرت هم موهات رو خوب میکنه هم صورتت رو صاف میکنه، گل ختمی از عطاری بخر یه مشت بریز تو اب بزار بجوشه بعد گلا رو فشار بده اون لعابش بریزه توآب بعد از صافی رد کن اون آب رو ببر حموم اخر حموم بریز رو سرت و پوست سرت

دیگهههه جونم برات بگه، حتما هر هفته جمعه ها نوره ی اصل بزن به بدنت از زیر گردنت تا نوک پات، نوره هم سم زدای قویه اصلا بدن سم زدایی که میشه یه درجه پوست خودبخود روشن تر میشه ، روعن بنفشه کنجدی یا زیتونی اینم اصل باشه عطاریا قاطی پاتی و فیک زیاد دارن از اونا نه، شبها به ابروهات بمالی پوست صورتت رو خوب میکنه

راستش رو بخای من تاحالا کرم های مراقبتی خارجی و برند ها رو استفاده نکردم چون اونقدری پول ندارم

ولی اینا رو که گفتم امتحان کردم خوب بوده

یه دونه از این گواشا میگن چی میگن تو اینستا هست تو پیجا، با سنگ کوارتز ماساژور صورت درست میکنن، اینجوری میکشی رو پوست صورتت فیلماش هست هم صورتت خوشفرم میشه زاویه فکت هم خوشفرم میشه هم پوستت رو ماساژ میدی براش خوبه

یه چیزی هم هست برس خشک بدن که جنسش از موی اسب باشه قیمتش ۶۰۰تومنه ، قشنگ هر شب ۲۰دقیقه از زیر گردنت برس میکشی تا پاهات، باعث خونرسانی بهتر میشه تو بدنت و غدد لنفاویت میشه، سلولیت های بدنت رو به مرور بهتر میکنه

و نگم برات انقدر قشنگ خوابت رو عمیق و با کیفیت میکنه در مورد من که اینطور بود

دیگهههه جونم برات بگه، حتما هر هفته جمعه ها نوره ی اصل بزن به بدنت از زیر گردنت تا نوک پات، نوره هم ...

عزیزم خیلی ممنونم ازاینکه تجربه هاتو گفتی زحمت کشیدی تایپ کردی

تاجاییگه بتونم انجام میدم

عزیزم چیزای نشاط آور رفع کسلی افسردگی هم اگه چیزی میدونی ممنونت میشم بگی

عزیزم خیلی ممنونم ازاینکه تجربه هاتو گفتی زحمت کشیدی تایپ کردیتاجاییگه بتونم انجام میدمعزیزم چیزای ن ...

خواهش میکنم عزیزم، چیزاییکه گفتم قابل دسترسه هزینه ش از کرم های خارجی کمتره اره حتما انجام بده سبک زندگی سالم ، سلامتت رو تو سالهای بالاتر تضمین میکنه و می ارزه...

در مورد افسردگی شاید بخندی باز ولی همین حنا واقعا خوبه سدر هم خوبه سدر هم بره افسردگی خوبه اونم میتونی همراه حنا بسرت بزنی، گل ختمی که گفتم جمعه ها تو حموم بریزی سرت اونم خوبه بره افسردگی

گلاب دو آتیشه کاشان بخر بریز تو اسپری، هرروز اسپری کن تو صورتت هم یه تونر خیلی خوبیه بره پوستت هم ارامش میده بهت و ضدافسردگیه، فصل انگور ، انگور درشت سیاه بخور ، الان که فصلش نیست میتونی کشمش یا مویز بخوری بره افسردگی خوبه البته کشمش هایی که تو بازارن نه، ببینی اورگانیک کجا میفروشن بدون تیزآب خشک کرده باشن، کدو حلوایی بپز زیاد بخور برای رفع غم خیلی خوبه، کندر رو آسیاب کند بریز تو ظرف اسفند  هرروز بره خودت دود کن، اگه اهل نماز هستی اعتقاد داری سعی کنی بخونی روزی چند صفحه قران بخونی

صبحا زود بیدار بشی یه صبحانه خوب بخوری و تو هوای آزاد تنفس شکمی انجام بدی خیلی خوبه، اگه برات مقدوره صبحا برو دوچرخه سواری کن

اگه باز برات مقدوره طبیعت زیاد برو ، کوه بری رودخونه ،نگاه کردن به طبیعت خودش یه تراپیه، پای برهنه تو طبیعت قدم بزنی، درخت رو بغل کنی

شبها که میخای بخوابی کف دستات رو بزن به زمین مخصوصا اگه طبقه همکف زندگی میکنی من اینو از خودم دراوردم ولی انگار انرزی منفیت تخلیه میشه به زمین

اگه میتونی به گربه ها غذا بده و سعی کن نوازشون کنی خیلی خیلی تاثیر عجیبی داره تو آرامش اگه میتونسی گربه تو خونه نگهداری کنی که عالی میشد اصلا حال و هوات یه جور دیگه میشه بدون اغراق میگم