خواهش میکنم عزیزم، چیزاییکه گفتم قابل دسترسه هزینه ش از کرم های خارجی کمتره اره حتما انجام بده سبک زندگی سالم ، سلامتت رو تو سالهای بالاتر تضمین میکنه و می ارزه...
در مورد افسردگی شاید بخندی باز ولی همین حنا واقعا خوبه سدر هم خوبه سدر هم بره افسردگی خوبه اونم میتونی همراه حنا بسرت بزنی، گل ختمی که گفتم جمعه ها تو حموم بریزی سرت اونم خوبه بره افسردگی
گلاب دو آتیشه کاشان بخر بریز تو اسپری، هرروز اسپری کن تو صورتت هم یه تونر خیلی خوبیه بره پوستت هم ارامش میده بهت و ضدافسردگیه، فصل انگور ، انگور درشت سیاه بخور ، الان که فصلش نیست میتونی کشمش یا مویز بخوری بره افسردگی خوبه البته کشمش هایی که تو بازارن نه، ببینی اورگانیک کجا میفروشن بدون تیزآب خشک کرده باشن، کدو حلوایی بپز زیاد بخور برای رفع غم خیلی خوبه، کندر رو آسیاب کند بریز تو ظرف اسفند هرروز بره خودت دود کن، اگه اهل نماز هستی اعتقاد داری سعی کنی بخونی روزی چند صفحه قران بخونی
صبحا زود بیدار بشی یه صبحانه خوب بخوری و تو هوای آزاد تنفس شکمی انجام بدی خیلی خوبه، اگه برات مقدوره صبحا برو دوچرخه سواری کن
اگه باز برات مقدوره طبیعت زیاد برو ، کوه بری رودخونه ،نگاه کردن به طبیعت خودش یه تراپیه، پای برهنه تو طبیعت قدم بزنی، درخت رو بغل کنی
شبها که میخای بخوابی کف دستات رو بزن به زمین مخصوصا اگه طبقه همکف زندگی میکنی من اینو از خودم دراوردم ولی انگار انرزی منفیت تخلیه میشه به زمین
اگه میتونی به گربه ها غذا بده و سعی کن نوازشون کنی خیلی خیلی تاثیر عجیبی داره تو آرامش اگه میتونسی گربه تو خونه نگهداری کنی که عالی میشد اصلا حال و هوات یه جور دیگه میشه بدون اغراق میگم