2777
2789
عنوان

خانما كمك ني ني خيلي گريه ميكنه

197 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

لطف كنيد كمك كنيد خواهرم ديروز سزارين شده شير زياد نداره ني ني هم خيلي وزنش كمه الان يه ريز گريه ميكنه از گرسنگي 

چكار كنيم ني ني سير بشه ديگه خودمم دارم با ني ني گريه ميكنم 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور طاقت میارین خب وقتی شیر کمه گرسنگی ندید طفل معصومو .اون ک نمیفهمه گرسنگی چیه.شیر خشک بدید .گناه داره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

سزارین،برعکس زایمان طبیعی هست،تا سینت شروع‌کنه به شیر تولید کردن یکم طول میکشه،من ۵ روز‌طول کشید که شیرم خوب شد

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم

شیر خودش هم با شیر دوش بدوشه،بچش چون کوچیکه نمیتونه خوب مک بزنه،بخاطر همین شیرش بدوشه،وقتی شیر بدوشه سینه تحریک میشو شیر تولید میکنه

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم

عزیززززززم اصلا نگران نباشین.درست میشهههه.

با یه متخصص مشورت کنین تا یه شیر خشک مناسب نی نی تون بهتون معرفی کنه.بعدم شیرخشک رو با سرنگ بهش بدین بخوره.تا حال مادرش بهتر بشه.و خودش به بچه اش شیر بده.

همه این روزا رو تجربه کردم و مهمترین تجربه ام اینه که باید بدور از استرس باشی و نذاری بچه گرسنه بمونه.

نگران اینم که بچه به شیر خشک عادت کنه و شیر مادرشو نخوره نباش.اگر هر روز سعی کنین شیر مادرو حتی اگر هم کم بخوره هیچی نمیشه و بعدا درست میشه.

قدر این روزها رو بدونین خیلی زووووود میگذرن.

یا علی

یکم آب گرم و با نبات بده بهش.کم کم. ااهی

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

به خواهرتم.دم کرده رازیانه یا سیاه دانه. بدین شیرش زیاد میشه 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️