2777
2789

بنظرتون طلامو بفروشم یا یه گوشی آیفون دارم که هنوز ریجستر نکردم 

بنظرتون کدومو ؟! 

خیلییی سخته برام 

ولی واقعاً از بیکاری بدم میاد قبلاً بیرون کار می کردم 

ولی دیگه می‌خوام خونه کار کنم و تصمیم دارم خیاطی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیفون واسه عکاسی به دردت میخوره البته قیمتشم افتاده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

نرفتم هنوز می‌خوام برم وردست کار کنم

آهان فکر کردم از پایه میخوای یاد بگیری

جفتش رو قیمت بگیر ببین کدوم کمتر ضرر میکنی بعد بفروش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
همون میگم بعدن واسه خیاطی بدردم میخوره فکر کنم طلامو بفروشم بهترهه 😭

۳۰ تومن زیاد نیست واسه یه چرخ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

باشه عزیزم مرسی در حد یه دوخت ساده بلدم ولی خب علاقه شو دارم

موفق باشی عزیزم🌹

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...