2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم میپوشونن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آره بابا روروئک هم داشتیم،تازه ننو هم داشتیم منو خواهرم که ۴۳ سالشه😄چی فکر کردی در مورد دهه شصتیا

😂😂😂😂😂اخه مادرشوهرم میگه به شوهرم دستکش دست میکرده باخودم گفتم اونموقعم مگه دستکش بوده😂😝😝یا میگه همیشه میذاشتم تو روروئک😂حرفای عجیب زیاد میزنه گفتم شاید اینام جزو حرفای عجیبش باشن😂🤦‍♀️

😂😂😂😂😂اخه مادرشوهرم میگه به شوهرم دستکش دست میکرده باخودم گفتم اونموقعم مگه دستکش بوده😂😝😝یا م ...

شاید بعضیا قدرت خرید نداشتن ولی از همسایه و فامیل میگرفتن،یادمه بعد از اینکه ما بزرگ شدیم،مادرم رورویک و ننو رو داد به نوه های همسایه،و میگفت این روروئک نزدیک ۱۵،۲۰ تا بچه رو راه انداخته،چون هر بچه های چند ماه بیشتر استفاده نمیکرد و به نفر بعدی میداد

👨‍👩‍👧
جدی؟من فکر میگردم اونموقع دستکش نبود😂🤦‍♀️روروئک چی بود؟

اره بابا. من روروئک هم داشتم همین چند سال میش که مامانم اینا خونه شون باز سازی میکردن انداختن بیرون بیشتر جاهاش فلزی بود و بزرگ تر از روروئک های الان صندلیش هم ی روکش چرم و ملاستیکی طور بود با عکس پسر شجاع و خانوم کوچولو

همتا اسم خـودمه♥