2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این بی بی چک چیه

281 بازدید | 30 پست

سلام. مارکش مدیکور هست صبح زدم رو اوت قسمت که خط میوفته ادرار ریخت نشون نداد اصلا خطش بالا نرفت گذاشتم رو بخاری خشک شد دوباره زدم این شکلی شد حالا یه دونه خریدم فردا صبح ناشتا بزنم ولی استرس دارم بچه ام کوچیکه ده روزه عقب انداختم قبل بارداری شده بود ۷۰ روز پریود نشدم بخاطر بهم خوردن هورمون هام ولی بعد زایمان مرتب میشدم. بچه ام یه سالشه دعا کنید مثبت نباشه 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتی رو بخاری!؟خب یهو با ماژیک ی خط قرمز میکشدی خب 😁منفیه بابا

چون اصلا خطی بالا نیومد بعدشم دیگه ادرار ناشتا نداشتم گفتم شاید نشون بده 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
انگار مثبته فردا صب بزن

نگو تروخدا

منفی

خدا از دهنت بشنوه

منفی

عکس خیلی بی کیفیت افتاد یه هاله زده انقد استرس دارما

خط دومو میبینم ولی چون گذاشتی رو بخاری فردا اول صب بزن ...خبرشو بهم بده حتما

تروخدا دعا کن منفی باشه از هیچ لحاظی شرایط بچه ندارم. حتما خبر میدم خودمم خط دوم رو میبینم متاسفانه 

منم تو حال تو ام ۱۰روز تاخیر بچه ۱۰ماهه دارم میمیرم از استرس

هرماه دو روز عقب میندازم کما میزنم اه آدم حالش از رابطه هم بهم میخوره بخاطر این گند و کثافت ها