2777
2789
عنوان

هزینه سونو گرافی اول بارداری چقدره

115 بازدید | 20 پست

من الان رفتم 420گرفت فکر میکنم زیاد گرفته 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مفت گرفته من پارسال ۸۰۰ دادم

سونو اول 

بچم هفت هفته بود 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

ان تی یا قلب؟

قلب

ن خوبه من فکر کردم ان تی می گی من پارسال دی رفتم سونو قلب ۳۰۰ اینا بود

شهرستان که بودم از زن داداشمو 180گرفت

۳۶5 شد

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
همینه دیگهان تی از من ۲۴۰۰ گرفت

دو میلیون 400😬یعنی منم باید بدم 

دو میلیون 400😬یعنی منم باید بدم

انی تی قیمتش بالاست منم از دکترم پرسیدم گفتم حدودی چند میشه گفت آزاد ۲ میلیون وخورده ای

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
انی تی قیمتش بالاست منم از دکترم پرسیدم گفتم حدودی چند میشه گفت آزاد ۲ میلیون وخورده ای

یا خدا یعنی برا همه مینویسن چرا دکتر به زن داداشم نداد یه سونو داد 700شد