2777
2789
عنوان

همه خانم هایی که چه متاهل هستند و چه در یک رابطه جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اینطوریه درسته ک مادرش رو خیلی دوست داره ولی من احساس نکردم ک مادرش برای الویته احساس میکنم الوی ...

من بچم ک دنیا اومد، میگفتن بچه میشه اول و اخر برای مادر

ولی من نه

همسرمو از پدر مادر خواهر بچه م بیشتر دوست دارم

چون همش با خودم میگم و فکر میکنم ک این فقط برای منه

و بقیه ، حتی بچه هم دست من امانته

باید به بهترین شکل تربیت ش کنم، تامینش کنم، بفرستم بره دست صاحبش🤲🏻🤩🤗😍

ولی  منو همسرم برای خم موندگاریم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اون اینطوریه درسته ک مادرش رو خیلی دوست داره ولی من احساس نکردم ک مادرش برای الویته احساس میکنم الوی ...

اتفاقا به من ثابت شده زنها بیشتر خانواده ای هستن اما دقیقا برعکسش نشون داده شده!

مثلا اینجا طرف تاپیک زده مادرشوهرم هر روز میاد خونم، خانمای سایت فحشو کشیدن به مادرشوهره

اما یکی دیگه تاپیک زد داداشم هر روز میاد خونم خسته شدم، خانومای سایت فرمودن داداشتهههههه دیگههههههه، خب بذار بیااااااد، مگه چی میشه!!!!

من تا جایی که دارم میبینم خانوما خیلی بیشتر طرف خانوادشون هستن اما اگر شوهره یذره کج بشه سمت خانوادش خودشونو جر میدن! بیشتره جر و بحثای مامان بابای من سره خانواده مادرم بود چون نمیشد ذره ای خانواده مامانمو نقد کرد! خاله هامم دقیقا همینن و بچه های اونا هم کلافه شدن

پس ظاهرا شما سنت شکنی نکردی اسی!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤