2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا به خودم میرسم اول از همه خودم دوسدارم.تاپ و دامن.شلوارک.پیراهن.آرایش اکثرا ملایم دارم. اوایل زایمان کردم یکم کمتر وقت میکردم اان که پسرم ۴ ماهشه بهتر شدم.کلا دوسدارم از دیدن حودم تو آینه لدت ببرم.شوهرمم خیلی دوسداره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

لباس در خانه و آراستگی خانم خیلی مهمه. لباس زیبا باشه و باز باشه خیلی می‌تونه تحریک کننده باشه. توقع نداشته باشید با  یه تاپ و شلوار از رنگ و رو رفته و یک کش مو ساده جذاب باشید. لوازم آرایشی متنوع، چند مدل موهاتو را ببندید. رنگ مو تکراری نزارید. از توان مالی دارید زود به زود موهاتو ریشه گیری کنید توسط آرایشگر ندارید هم به مدلی رنگ کنید که خودتون در خانه ریشه گیری کنید یا رنگساژ کنید . مو بلند جذاب تره به شرط سلامت مو و رسیدگی .اندام خیلی مهمه. زود به زود دوش بگیرید همیشه بوی تمیزی بدید. لباس شب زیاد بخرید . لباس خانگی سعی کنید باز و مجلسی باشه البته اگر بچه بزرگ ندارید.مهم ترین چیز برای لباس است هست روی اندامت بشینه. زیبایی بدنت را بیشتر کنه و نقص ها را بپوشونه. ترکیب رنگ خوب بسیار می‌تونه شما را جذاب نشون بده. آقیان خیلی جذب رنگ میشن. همین که یک خانم وقتش را برای خودش بزاره و به خودش اهمیت بده جذاب میشه نه اینکه همش سر کار و آشپزی.