2777
2789

میشه لطفا اگه تجربه ی دارید بگید ؟ یکی هم نماز حضرت محمد من ی حاجت محال داریم میخوام اینا رو واسطه کنم بلکه خدا نگاه زندگیمون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ختم گرفتم قبلا عالی بوده حاجت گرفتم۱) از روز پنجشنبه شروع کنید و۲) بینش فاصله نندازید یعنی مثلا پریود نشید ۳)تسبیحی که استفاده میکنید نو باشه و قبلا ذکر باهاش نگفته باشید 

بین نماز مغرب و عشا دعای توسل رو میخونید بعدش ۱۰۰ تا صلوات میفرستید و تسبیح رو جایی رو به قبله آویزون میکنید 

روز اول رو هدیه به پیامبر روز دوم حضرت علی روز سوم حضرت فاطمه و همین جور هرروز رو هدیه به یک معصوم تا امام عسگری پیش برید اگه توی این چند روز حاجت گرفتید که قبول باشه اگه نه توسل به امام زمان رو نزد خودتون گرو نگه می‌دارید هر موقع حاجت گرفتید دعا توسل و ۱۰۰ صلوات بین نماز مغرب و عشا رو هدیه میکنید به امام زمان 

امیدوارم متوجه شده باشید خانمی چند سال پیش توی روضه گفتن و عالی بوده این ختم 

من یه ختم گرفتم قبلا عالی بوده حاجت گرفتم۱) از روز پنجشنبه شروع کنید و۲) بینش فاصله نندازید یعنی مثل ...

نمیدونم چرا با خوندنش اشکم در آمد واقعا خسته و مستاصل شدم توکل بخدا چشم حتما از همین الان شروع میکنم دارم نماز میخونم شما رو هم دعا میکنم لطفا از شما هم التماس دعا