2777
2789

حقیقتا این یکی از چیزاییه که امروز برای مردم ما خیلی ناشناخته و مغفول مونده.

ما از عارفان و مسائل ماورایی برای رسیدن به دنیای خودمون استفاده میکنیم اما اصل اون مربوط به غیب و تأثیر اون در وجود ماست.

در اولین صفحه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی بقره از کسانی اسم برده شده که به غیب ایمان دارند و اونو پذیرفتند،

نظر شما درباره‌ی غیب چیه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در زمان قدیم دو فرشته به زمین اومدن و یکسری مطالبی که مربوط به جادوی سیاه بود به مردم یاد دادن، برای جدایی زن و شوهر و ...

اما اصل کاری که کربوط به عشق الهی بود مغفول موند

نظرم عالم غیب، عالم معنا. ابعاد دیگه جهان. شاید بعضی آیات قرآن در ظاهر چیپ باشه. ولی ظاهر. کسی که باطنش روشن باشه و نیروی غیب در وجودش فعال باشه، درک میکنه که اینا برا عالم بالاتر هست. و اینکه انگار به زبان بچگانه برا ما ترجمه شدن چون درکش رو نداریم.

نظرم عالم غیب، عالم معنا. ابعاد دیگه جهان. شاید بعضی آیات قرآن در ظاهر چیپ باشه. ولی ظاهر. کسی که با ...

سلام

بله قرآن دارای معانی عرفانی جالبی هست که همین علامه مروجی خیلی خوب توضیح میدادن