من خودم 22 سالمه /دانشگاه دولتی تربیت بدنی میخوندم بعد تو کانال کنکوری ها دیدم خیلی ها تقاضاشون واسه این رشته زیاده.چرا؟ آینده ای داره؟سوال شد برام فقط
هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازار کارش خیلی خوبه یکی دونفر هستن تو اقوام سرکار خوب با حقوق خوب با این رشته
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیدونم کانالش چی بود .میخواستم از یک بات فیلم درسی دانلود کنم گفت باید عضو این کانال بشی منم رفتم داخلش دیدم بچه ها هدفا و ساعت مطالعشونو گذاشتن یهو چشم گرفت خوندم بعد اومدم بیرون.
بازار کارش خیلی خوبه یکی دونفر هستن تو اقوام سرکار خوب با حقوق خوب با این رشته
کجا کار میکنن؟ خانوادم میگن اگه شغل ن.ن و اب دار میخوای فقط پزشکی /اونم منی که تازه میخوام لای کتابو باز کنم ولی پزشکی دوست ندارم اما چشم کامپیوتر رو گرفته چون علاقه هم دارم
کجا کار میکنن؟ خانوادم میگن اگه شغل ن.ن و اب دار میخوای فقط پزشکی /اونم منی که تازه میخوام لای کتابو ...
شرکت خوب
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡