2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 562011 بازدید | 13526 پست
خدا قوت بده بهتون 😍♥️🌸🌸🌸🌸خروجی 🗑️یه شوینده اسکراب دار صورت داشتم که گذاشته بودم داخل حمام استف ...

قربونت❤

منم هر ده روز یه بار از سفیداب استفاده میکنم خیلی راضیم 

دوستتون دارم 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت❤منم هر ده روز یه بار از سفیداب استفاده میکنم خیلی راضیم

خیلی عمقی پوست و پاکسازی و لایه برداری می‌کنه 

از برند های دیگه استفاده نکردم که نظر بدم فقط یبار اسکراب بیو آکوا رو تو مغازه رو دستم تست کردم دستم قرمز شد انگار حساسیت داد! 

تبادل نظر در مورد محصولات پوستی خیلیییی خوبه از ورودی اشتباه جلوگیری میشه🥰

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

هایدی جان منم سفیداب خریدم به پوست بدنم زدم راضی ام ولی به نظرت به پوست صورتم بزنم؟اذیت نکنه پوستمال ...

اره دقیقا وسایل پاکسازی پوست یجوریه اگه استفاده نکنید انباشتگی ایجاد میشه منم یه بخور سرد جیبی دارم خیلی خوبه ولی تنبلی میکردم استفاده کنم 

بعد میخواستم یه دستگاه میکرودرم خانگی بخرم دیدم منکه تنبلم بخرم میمونه انباشته میشه منصرف شدم😅

من سفیداب رو به صورتمم میزنم حساسیت نمیده حسابی هم نرم میشه فقط من خرد کردم ریختم تو ظرف میذارم حمام میمونه میگن با گلاب هم خیس بشه تاثیرش بیشتر میشه بعد همونو با دست به صورتم ماساژ میدم ابکشی میکنم و شوینده میزنم.اگه شوینده نزنید انگار یه لایه چربی رو پوست مونده 

ولی برای بدن با کیسه میکشیدم

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه ترفند تو اینستا دیدم      با یه تیکه فویل مچاله شده رسوب شیرالات رو تمیز میکنن و برق میندازن  

روش بسیار مینیمالی هست ولی هنوز خودم تست نکردم الان بحث رسوب شد یاد اون افتادم گفتم بگم شاید برای کسی موثر بود 

اره دقیقا وسایل پاکسازی پوست یجوریه اگه استفاده نکنید انباشتگی ایجاد میشه منم یه بخور سرد جیبی دارم ...

سلام عزیزم میگن گلاب و مواد گلاب دار مو رو سفید میکنه. مراقب باشین ب ابروهاتون نخوره

البته نمیدونم تا چه حد درسته

چشم به راه...

سلام به همه خانمای مینیمال

هیدوا جون انشالله مامان به زودی سلامتیشونو به دست بیارن

گزارشتون خیلی به دلم نشست،منو برد به سالها قبل که مامان خودم هنوز آسمونی نشده بود منو خواهرم چقدر از این کارها میکردیم،هر دفعه پاکسازی میکردیم و کلی خروجی داشتیم

گزارش امروز من

امروز سه بار لباسشویی روشن کردم،البته لباس کم ریختم و مدت زمان شست و شو ۱۹ دقیقه بود،لباسها کثیف نبودن ولی خوب چون میرفتن تو کمد و کشو گفتم یه شست و شوی سبک بشن

کلی لباس هم اتو کشیدم

رو بالشی دخترم یه سری لکه روش افتاده هرچی میشورم پاک نمیشه الان گذاشتم با صابون رختشویی یکم بمونه بعد برم بشورم ببینم چطور میشه 

خروجی هم یه تیشرت همسرم مشکی بود ولی بور شده

یه شال مشکی خودم که دیگه قشنگ حلال شد

یه لباس زیر دخترم ،قبلا یه رو خوشخوابی گفتم پاره شد حدود دو هفته پیش،دیروز هم رو بالشی هاش پاره شدن اینا هم رفتن خروجی،چندتا لامپ برای لوستر خریدیم جعبه لامپها رو همسر گذاشته بود تو کمد اینا هم امروز رفتن تو انباری

نصف بسته سبزی پلویی داشتم خواهرم بهم داده بود ماه پیش

دیروز تو فریزر چشمم بهش خورد اونم مصرف کردم یه مقدار دیگه از آلوچه های باقی مانده از تابستون هم مصرف شد اندازه یه وعده مونده فقط،مقداری انار ترش خواهرم داده بود،دون کردم گذاشتم پخت و صافش کردم یه آب انار خوشرنگ و ترش بهم داد،روزانه نصف استکان کوچولو میخورم برای فشار خونم خیلی راضی بودم این مدت اصلا داروی فشار خون نخوردم فشارم همش رو یازده بود

یه شلوار مام جین دخترم داشت برای چندسال قبل بود دیگه سایز دخترم نبود،خودم یکی دوبار پوشیدم حس میکردم بهم نمیاد،دو سه روز پیش خواستم رد کنم بره،دخترم گفت حالا که وزن کم کردم بزار امتحان کنم ببینم سایزم هست در کمال نا باوری کاملا اندازه بود براش و الان به چرخه مصرف برگشته

چقدر هم به دخترم اعتماد به نفس داد،حدودا هفت کیلو وزن کم کرده،من کلا چیزی رو زیاد نگه نمیدارم ولی این شلوار چون خیلی خوشرنگ بود اصلا دلم نمیومد بزارم خروجی 

ورودی هم رفتم پارچه ملحفه ای خریدم برای روبالشی و رو خوشخوابی یه تیشرت مشکی هم جایگزین تیشرت خروجی همسرم شد 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

روزتون بخیر مینیمالهای ارامش بخش

خروجی یه تاپ خودم که زیر لباس میپوشیدم حداقل هشت ساله دارمش دیگه کوچیک شده برام 

ورودی مواد غذایی عمده خیلی داشتم این مدت درسته شاید ازلحاظ مینیمالی درست نباشه ولی اقتصادی خیلی بصرفه تر بود برام

لطفالایک نکنین. 

حوله همسر حسابی کهنه شده بود،رفت خروجی یدونه قبلا خریده بودم جایگزین شد

چندتا پماد و یه ژل شست و شو صورت تموم شدن فعلا جایگزین ندارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام خانم ها 

وقتتون بخیر 

به نظرتون همزن برقی خوبه بخرم یا همزن دستی کارمو راه میندازه ؟

دلم میخواد تیرامیسو درست کنم. یعنی با همزن دستی خوب میشه ؟

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

مادرم مچ پاش دچار دررفتگی شده درست کردن غذا و شستن ظرفها و لباس ها و کشیدن جارو برقی وتمیز کاریا تا ...

بلادورباشه و خدا ب مادر عزیزتون سلامتی بده..چه حس خوبی داره پاکسازی خونه مامانا😁  حال خوشتو خریدارم 😅😅

ان شالله مادرتون یه سفر زیارتی سیاحتی برن که راحت بتونین ب دلخواهتون برسین...وقتایی که نمیتونن مقاومت کنن واسه بیرون دادن وسایلاشون چقدر لذت بخشه😁اندازه ی یه تراپی ۲۰ جلسه ای حال ادمو خوب میکنه. خبیثم من...😝

چشم به راه...
سلام عزیزم میگن گلاب و مواد گلاب دار مو رو سفید میکنه. مراقب باشین ب ابروهاتون نخورهالبته نمیدونم تا ...

از چت جی بی تی پرسیدم نوشته مو رو سفید نمیکنه ....