2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 462633 بازدید | 11405 پست
اتفاقا تا همین چند وقت پیش شامپو بدن صحت داشتم خیلی عالی بود ولی دنبال یه مدل اسکراب دار بودم این سر ...

این مدل 

منم موهام موخوره داره اما علتش دکلره و گرمای سشوار بود هر ماه نوک گیری میکنم خیلی بهتر شده

راستی خانوما هر ماه موهاتونو نوک گیری کنید اون یه بند انگشت انباشتگی موهامون حساب میشه که نمیذاره موها سالم باشن😃

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

امروز به چالش نرسیدم.از صبح تا ساعت ۲مدرسه بودم بعدم اومدم سردرد شدید گرفتم فقط تونستم ظرفای صبحانه ...

انباری ندارید که اون لگن و بذارید توش؟ 

ماهم یدونه لگن متوسط داریم چون دیر به دیر استفاده میشه من هر بار بعد استفاده میشورمش میذارم خشک میشه میذارم داخل نایلون و میذارم تو انباری بالای حمام 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نامناسب باشه بله ولی بعضی خیریه ها فعالیتشون خیلی گسترده هست، مثلا نیاز به تعمیر باشه، یا تعویض ...

چند وقت پیش اینجا گفتم ....یه کلیپ دیدم از یه خیریه ، خانومی که مسئول اونجا بود اعتراض میکرد این چه لباساییه میفرستید در شان و شخصیت نیازمندا نیست مثلا فاقش پاره بود یا لکدار بود یا گفت اصلا لباس زیر نفرستید و....

انباری ندارید که اون لگن و بذارید توش؟ ماهم یدونه لگن متوسط داریم چون دیر به دیر استفاده میشه من هر ...

یه مدت تو انباری بود ،ولی چون تو پارکینگه و خونمون طبقه ی سومه بدون آسانسور سختمه هی برم بیام.

این مدل منم موهام موخوره داره اما علتش دکلره و گرمای سشوار بود هر ماه نوک گیری میکنم خیلی بهتر شدهرا ...

این مدلو نداشتم اینسری برم حتما تهیه میکنم ممنون❤️

بحث ماسک شد منم یه ماسک رو توی نینی سایت پیدا کردم چندوقته میزنم و واقعا پوستو نرم میکنه البته بعدش باید ابرسان بزنید

یه قاشق حنای بیرنگو با یکم ماست قاطی میکنید که حالت خمیری بشه بعد که خشک شد میشورید

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یه مدت تو انباری بود ،ولی چون تو پارکینگه و خونمون طبقه ی سومه بدون آسانسور سختمه هی برم بیام.

اگه خیلی بزرگه به دیوار آویزونش کنید خیلی جای کمی میگیره.  من لگن حمام بچه هامو بعد از هر بار استفاده میشورم اویزون میکنم کنار دیوار خیلی خوبه . هم کف حمام جمع میشه هم شستشو راحتتره  هم اون تشت رسوب یا لجن نمیگیره کف حموم. نو و تمیز مونده . 

برنامه ی روز۹شهریور۱۴۰۴🌱

چالش مینیمایستی:روز شانزدهم

خانومای گل مینیمالیست اصل حالتون چطوره؟😊امروز میخوایم بریم سراغ پاکسازی دیجیتال بخش گالری🏞

امروز فقط تمرکز رو بزارین روی پاکسازی و دسته بندی🗂 کردن هرچه بیشتر عکس و فیلم های گالری🖼

چه داخل فلش چه لب تاب 💻چه گوشی📱

این عکس و فیلما بیشتر از فضای فیزیکی فضای ذهنی مارو درگیر کردن و مطمئنا شماهم تا حالا براتون این مورد پیش اومده که دنبال عکسی بگردید و یا پیدا نکنید و یا به سختی پیدا کنید پس اجرای این روش باعث میشه گوشیا از عکسایی که خودشون نمیتونن بزارن خروجی دل بکنن😅

منتظر گزارشاتون هستیم🥰

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

برنامه ی روز۹شهریور۱۴۰۴🌱چالش مینیمایستی:روز شانزدهمخانومای گل مینیمالیست اصل حالتون چطوره؟😊امروز م ...

همیشه گوشیمو پاکسازی میکنم

و خروجی 🗑 :

۲۰ تا عکس و یکی دوتا فیلم

✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

روتین شب : 

شوینده 

تونر 

سرم ضد جوش و مرطوب کننده 

انجام شد✅️

متعهد به پسر قشنگ خوودم🎀

چالش فردا انجام شد ☑️ 

اول از همه برنامه گالری رو بروزرسانی کردم

بعدم حدود ۱۰۰ تا عکس و کلیپ پاک کردم 

بعضیاش مهم نبود

بعضیاش هم سعی کردم به ذهنم بسپارم 

روتین پوستی انجام شد☑️

سلام دوستای گلم

من بعدمدتها برگشتم 

تا صفحه 700رو مرور کردم 

دلم براتون یه ذره شده بود 

همینقدر بگم که بران عهد که بستم هستم، همچنان تو مسیر مینیمالیست بودن موندم 

قبل عید غدیر پسر دومیمم رفت سرخونه و زندیگش خداروشکر. ان شاالله قسمت مجردای تاپیک و گلهای زندگیتون عزیزانم

کلی لوازم و وسایل پسر دومیم از خونه خارج شد 

الان ما موندیم تا دوتا پسر کوچیکا 

تنتون سالم و دلتون شاد باشه الهی 

چون دیروقته من برم، فردا باز میام ان شاالله 

دوستتون دارم 💕

امتحان کن. دربش یه سوراخ کوچولو هست به عنوان تراشر

عزیزم اینا کمرنگ مینویسه 

بهترین مداد مداد معمولی که گرد نباشه سه ضلعی یا ۶رضلعی .بچه ای که دستش هنوز قدرت نداره سخته براش نوشتن با اسن مداد کلا کمرنگه