2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 619147 بازدید | 14962 پست
حرف پارچه شد یه چیزی بگم 💔۱۷ متر پارچه با عرض ۳ داشتم (پارچه سفید پشت پرده ای)مدت زیادی بدون استفاد ...

پشیمون نباش عزیزم

پارچه زیرپرده اگه از اون ساتن‌طوریا بوده اصلا مناسب خیاطی نیست بافتش خشکه و اصلا شیک نمی‌ایسته زود نخ‌کش میشه و به شدت مو جمع میکنه سُره و از زیر چرخ در میره کلافه‌ت میکنه

دیگه ببین چقد بده که فقط به درد این میخوره بذاری جلو آفتاب بپوسه

حالا چون دادی رفته فکر میکنی ضرر کردی ولی اگه بود با اولین دوخت متوجه میشدی که به کارت نمیاد

واسه تمرین خیاطی همیشه پارچه خوب بخر و سایز خودت هم بدوز که بتونی پرو کنی و کیفیت دوخت رو متوجه بشی و گرنه خیاطی رو در حد تئوری یاد میگیری

اون پرو در واقع تست نهاییه اونجاست که لقی‌ها و نافرمی‌ها مشخص میشه مثل سشواری که آرایشگرا بعد از کوتاهی مو میکشن

بگرد تو بورس پارچه‌فروشای شهرتون فروشنده منصف گیر بیار ازش پارچه بخر

عکس لباستم دیدم خیلی زیبا دوختی هنرمند 👏

ایشالا با دل خوش بپوشی🌱

Use things , Love people

سلام خواهرای عزیز.عزاداریهاتون قبول. الهی که همتون خوب و خوش و سلامت باشید.عزیزان ممنون میشم راهنمای ...

اینا انباشتگی نیست چون مصرف دارین

مثلا من یه گلدون شیشه‌ای داشتم اهدا کردم چون گل مصنوعی دوس ندارم گل طبیعی هم که باید تو آب باشه که خوشم نمیاد آب تو خونه‌م راکد باشه

یا بعضیا تو خونه بچه یا پت دارن که خب احتمال شکستن گلدون زیاده

اینایی که زاپاس دارین و میدونین یه روز به کار میاد نگه دارین تا استفاده بشه ولی دیگه چیزی نخرین بذارین هروقت نیاز شد بخرین

Use things , Love people

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشیمون نباش عزیزمپارچه زیرپرده اگه از اون ساتن‌طوریا بوده اصلا مناسب خیاطی نیست بافتش خشکه و اصلا شی ...

ممنونم پرینوس جان

آخیش خیالم راحت شد واقعا 🤍🤍🤍

چشم دنبال می‌گردم

عاطی صدام کنید♥️

🟡 مصرف گرایی، اعتیاد پنهان

🔸 مصرف‌گرایی اعتیاد پنهانیه که از نوجوانی شروع می‌شه و تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کنه.

از خرید بی‌دلیل تا وسایل خاک‌ خورده انباری... 

دوستتون دارم 💕

طبق معمول آخر هفته برنامه تمیزکاریه

خروجی:

جعبه داروی خالی

ماشینمو فروختم ... اذیت میکرد این اواخر و مدام روی اعصابم بود...

دعا کنید بتونم توی سال جدید ماشین نسبتا خوبی بگیرم.

نمیدونم چرا ولی دلم میخواد خرید کنم ... تا الان که جلوی خودمو گرفتم که هیچ ورودی اضافی نداشته باشم... خدا بهم کمک کنه 😅

امروز طبق روال پنجشنبه ها تا اینجای روز به تمیز کاری گذشت

خودم و دخترم حمام کردیم

دوتا ملافه بالش هارو شستم

شب مهمونی دعوتیم باید لباسای دخترم و اتو کنم ،دیگه کاری ندارم

ورودی کتونی برای همسرم

خانمها سلااام خداقوت به همگی.. ورودی هاا مبارک همه، خروجی ها هم مبارک صاحبان جدیدشون و مبارک شما جا ...

سلام عزیزم دوست داشتی برای درد و دل رو من حساب کن 😘

بقیه عزیزان هم همینطور اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید که تاپیک منحرف نشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام خانما امیدوارم حال همگی تون خوب باشه.  یه راهنمایی میخواستم اگر خود شما یا اطرافیان شما کلاس خیاطی رفتن  منو راهنمایی میکنید کلاس هاش چقدر طول میکشه ؟

چقدر هزینه ش میشه؟

بعد تموم شدن کلاس میتونم خیاطی کنم ؟ مشتری بلافاصله میاد ؟

خیلی بلاتکلیفم.همسرم کارش ساختمونه چند ماهه بیکاره.  خیلی شرایط بدیه  گفتم خودم برم دنبال خیاطی.   حالا میترسم نتونم هم هزینه هاش هم مشتری و.... از طرفی میگم تو این بی پولی و بیکاری همسرم برم بعد موفق نشم چی.     

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
سلام خانما امیدوارم حال همگی تون خوب باشه. یه راهنمایی میخواستم اگر خود شما یا اطرافیان شما کلاس خی ...

ان شاالله هرچه زودتر همسرتون کار مناسبی پیدا کنن گلم 

شما الان نیاز به پول داری. خیاطی در حال حاضر برات درامد نداره تازه خرجم داره. باید لوازم مورد نیاز کلاس خیاطی، شهریه کلاس و چرخ های سردوز و راسته دوز(از اونا که جا دکمه هم بتونه بزنه) بخری و از همه مهمتر علاقه که باعث پیشرفت کارته داشته باشی. 

شما باید دنبال کاری بری که سر برج بهت پول بدن عزیزم 

اگه علاقه به خیاطی داری بعد از اینکه وضعیت مالیتون نرمال شد برو دنبالش رو بگیر، قطعا در آینده برات درامد خواهد داشت

دوستتون دارم 💕