2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهرمو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 29 پست
اره خدا عقل و منطق و اختیار داده وفتی میبینی شرایطت بده یکیو بدبخت نکنی

یکی هست با شوهرش خوب نیستن

میگفت خدایا اکە قسمت من بااین ادم‌نیس و صلاحمون با هم نیس،زودی از هم جدامون کن

خب عزیز من

خودت میبینی دیگە وضعیتتو،خدا چیکارت بکنە؟؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نگو توروخداالان اگه یه درصد استارتر تحت تاثیر حرف های تو سقط انجام بده گناهش گردن توام میوفت ...

حرف حق رو باید زد

گناه بیچاره کردن یه آدم خیلی بیشتره

از آدم عوضی خیانتکار بابا در نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس اپلود نمیشع

اسکرین بگیر

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

حرف حق رو باید زدگناه بیچاره کردن یه آدم خیلی بیشترهاز آدم عوضی خیانتکار بابا در نمیاد

دیگه باید خودش مراقبت میکرد که باردار نشه وقتی رفتارهای شوهرشو میدونس

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

الانم وقت هست

بعدم جلوگیری یه امر دو نفره ست بیشترشم دست آقاست تا خانوم

ایسونم الان فهمیده شوهرش گوشی مخفی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الانم وقت هستبعدم جلوگیری یه امر دو نفره ست بیشترشم دست آقاست تا خانومایسونم الان فهمیده شوهرش گوشی ...

تاپیک های قبلشو بخون از قبل میدونسته شوهرش خیانت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

شما مگه شرایط زندگی منو میدونی !!؟

از کجا میدونستم داره بهم خیانت میکنه ؟! چرا قضاوت میکنی ؟!

شما مگه شرایط زندگی منو میدونی !!؟از کجا میدونستم داره بهم خیانت میکنه ؟! چرا قضاوت میکنی ؟!

خودت تاپیک زده بودی مچ شوهرمو گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک های قبلشو بخون از قبل میدونسته شوهرش خیانت میکنه

اره ولی وقتی هر سری منو متهم ب شکاک بودن می‌کرد بعدشم من جلوگیری طبیعی میکنم چند ساله خانوم از خدا میخوام هیچ وقت حالی ک من دارم رو نداشته باشی

اره ولی وقتی هر سری منو متهم ب شکاک بودن می‌کرد بعدشم من جلوگیری طبیعی میکنم چند ساله خانوم از خدا م ...

ایشالا شماهم ازاین حال نجات پیدا کنی عزیزم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا شماهم ازاین حال نجات پیدا کنی عزیزم❤️

چی بگم گلم شکا حق داری درک نکنی خداروشکر لابد همسر خوبی داری ک درکت میکنه مثل من گیر یع مار هفت خط نیوفتادی ک باهات جوری رفتار کنه ب بودن خودت شک کنی چ برسه ب باردار شدن 

چی بگم گلم شکا حق داری درک نکنی خداروشکر لابد همسر خوبی داری ک درکت میکنه مثل من گیر یع مار هفت خط ن ...

اتفاقا یه تجربه داشتم دقیقا عین تو با نامزد سابقم خوب درک میکنم که چجوری جیگر آدم میسوزه

بخاطر همین میگم ایشالا ازاین حال نجات پیدا کنی

ولی سقط اون بچه جز گناه چیزی نداره عاقلانه تصمیم بگیر برو پیش مشاور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا یه تجربه داشتم دقیقا عین تو با نامزد سابقم خوب درک میکنم که چجوری جیگر آدم میسوزهبخاطر همین م ...

اتفاقا میخواستم سقط کنمبا حرفای مینی سایتی ها مطمئن شدم من خودم بابام آدم خیانتکاری بود دست به زنم داشت جرا باید وقتی تجربه این حالو داستم یکی دیک رو مثل خودم بیارم ب این دنیا؟!