سلام دوستان چونکه خیلی دیدم تایپک درمورد مشکلات باخانواده همسر زیاده ب ذهنم زد این تایپک رو بزنم و همه مون تجربیات مفید و سیاست های کار امدمون و اینجا بگیم تا دخترایی که اول راهن استفاده کنن …
مثلا خودم : یاد گرفتم فاصله گرفتن بهترین کاره و احترام از صمیمیت مهم تره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارتباطی به حضور شوهرش نداره عزیزم بعضی آدمها توان مقابله ندارن مدارا میکنن
ببخشید یه سوال دیگه
باوجود همه بی عشقی ها و دخالت های ک تو زندگیش هست شوهرش اصلا پشتش نیست و براخودش و خانوادش ارزش قایل نمیشه تنها چیزی ک داره پوله ولی برعکس شوهر من نقطه مقابل داداششه اما اوضاع مالی ما مث اونا نیست و همیشه میخواد توی جمع جوری حرف بزنه ک ب رخ من بکشه و بگه اره ما پول داریم و خوشبختیم من خیلی عصبانی میشم بنظرت واقعا اینجوریه و از من خوشبخت تره ؟ چ رفتاری داشته باشم ؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی که وقت گذاشتی تک تکشو جواب بدی
این یه دونرم بپرسم برم بخوابم
با این حساب که من دوسش ندارم و حالم بد میشه حتی دستمم بگیره به نظرت باید چیکار کنم؟ ازدواج با این آدم درسته یا نه باید نامزدیو به هم بزنم تا قبل از اینکه عقد کنم؟
جاریم و میگم باوجود همه مشکلاتی ک داره اما پول داره و برعکس من شوهرم عاشقمه پشتمه اما وضع مالیمون مث اون نیست همیشه توجوع میخواد ب رخ من بکشه ک ما پول داریم و خوشبختیم و من واقعا ناراحت میشم