2777
2789
عنوان

بارداری

130 بازدید | 6 پست

با سلام

بچها....
1آیه قران زخرف آیه ۴۰، و۵۰
وما نرینهم من آیته... میخوانیم میگذاریم لای قران، با ی مقدار پول ۱۰۰ ، ۲۰۰، هرچقدر ک خواستیم ، تا زمانی ک حاجت گرفتبم از لای قران برمیداریم و میدهیم ب فقیر...

2 سوره شعرا آیه 78 تا 87
10 آیه هر روز ۱۹ مرتبه خوانده شود

3و ب نیت علی اصغر شیر خیرات کنید ۴۰ لیوان هم شد کافیه
بخدا من ک حاجت گرفتم خوندم خیلیا هم حاجت گرفتن انجام بدین بچها💢💚💚

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی شماخوندم که سینال افو لتروزولو اچ سی جی مصرف کردین باردارشدین اننگار یه چندتاسوال داشتم گلم اگه بتونی جواب بدی ممنونتم .جنسیت بچت چی شد؟سینال چندتازدی ؟دورنافزدی؟فولیکولت چندبود ؟کی اچ سی جیرو زدی باچه فولیکولی؟چندتا فولیکول داشتی چندساعت وچندباربعدازاچ سی جی اقدام کردی؟میدونم طولانی شد ولی خیلی حسالچندروزدیگه تواقدامم

سلام عزیزم خوبی شماخوندم که سینال افو لتروزولو اچ سی جی مصرف کردین باردارشدین اننگار یه چندتاسوال دا ...

سلام پسر شد،۴،۵ تا فولی  ماه اولم گرفت،تو همون دوره تخمک گذاریم  ۴ شب پشت هم ،چیزای گرم و قوی، ۶ماه اقدام بودم.اچ امجی زدم از همون شب قدام بودچون دیدم ک ازاد شدن فولیا ی رگ خیلی نازک خون دیدم اندازه سوزن، من اولش ۶تا سینال بود ، بعد دکترم ۴تا دیکه همون تو یکماه اضافه کرد. 

لینک میفرستم بیا اونجا@ARYA10y

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊