2777
2789

کیا به معشوقشون نرسیدن و بعد چند سال پی به حکمتش بردن ؟ یعنی خدا رو شکر کردن اونی که میخواستن قسمتشون نشده ؟  کامل تعریف کنید که باعث حال خوب کسایی که در این شرایط هستن بشه 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرسیدم 

بعدش فهمیدم طرف لاشیه دختر بازه و مشروب خور😑

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

من نرسیدم ده سال هم از اون نرسیدن میگذره و هروز پشیمونم که چرا کوتاهی کردم که الان به جای اینکه زن من باشه خانم خونه یکی دیگه شد 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

دوره ی نوجوونیم عاشقش بودم...

دو سه سال پیش متوجه شدم ازدواج کرده بهم گفت وقتایی ک زنم میره شهرشون بیا پیشم

دیگه بهش ز نزدم و تمااام

خداروشکر کردم از ته دل

چون اگه منو می گرفت شهر منم از خودش دوره و خونه مو تبدیل ب ... می کرد

یک پسره تکنیسین اتاق عمل بود اومدخواستگاری خیلی مذهبی و خوب بود خیلی بامعیارم تطابق داشت ازشهرمون ۵۰۰ کیلومتر فاصله داشت یکهو سختگیری کرد چون فلان نفرخانواده ات مذهبی نیست ومن حساسم منتفی شد. خیلی سخت بود ولی الان میگم چه خوب نشد چون هم سختگیر بود هم کی میره این همه راهو من الان بامامانم اینا۱۰۰ کیلومترفاصله دارم دوهفته یکبار میبینمش دارم ازغصه دق میکنم اون که تکلیفش مشخصه