2777
2789

دارم دیووونه میشم از همون اول ازدواج با شوهرم داشتیم درس میخوندیم الانم ک 1ساله رفتیم خونه خودمون سربازه و هنوزم 8ماه دیگه مونده

خیلی برام سخته تحمل کردن این 8ماه

خودمم سره کار نمیرم

به نظرتون من کمبود دارم ک دوست دارم چیزی بخرم یا طبیعیه؟

تازه جهیزیه ام نداشتم و به جای جهاز بابام خونه خرید ولی الان همش دارم حرص میخورم ک وسایلی ک همه تازه عروسا تو خونشون دارن من ندارم

تازه کلی ام قسط دارم تا دوسال دیگه چون چندتا قرعه کشی باز کردم تا تونستیم خونه بخریم

فقط بگین چه جوری تحمل کنم تا موقعی ک شوهرم بره سره کار؟

چه جوری خودمو کنترل کنم بهش غر نزنم؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

من من من من من به فکرافتاده نون خرمایی درست. کنم بفروشم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

ماله ما دوره ای نیست تو همون دوره بی پولی  زندگی میکنیم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن که بیشتر اون نو عروسا خونه مستجری هستن و عوضش تو خونه خودتی و تا چند وقت قسط هاشم تموم میشه و تو رفاه میتونی زندگی کنی 

واسه خودتم یه کاری پیدا کن تا چشم رو هم بذاری هشت ماه گذشته 

ما هم قبلا ی دوره بی پولی داشتیم خیلی سخت بود ولی گذشت خوش ب حالت که خونه از خودته منم دوست داشتم خونه از خودم باشه بی جهزیه رو می تونستم تحمل کنم من که هر کی دور و برم می بینم بعد ی دوره بی پولی ب جایی رسیدن و بعد پنج شیش سال دیگه خونه و ماشین و پس انداز دارن ب دو سال دیگه فک کن که هم خونه داری هم قسطات تموم شده 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

خب عوضش خونه داری گلم نیمه پر لیوانو ببین مستاجرای بد دردیه ایشالا اوضات رو براه میشه اگه خونت بزرگه کوچیکترش کن تا. یه کم پول برات بمونه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

تو که خوبه وضعت! لاقل خونه داری. ما مستاجریم. ماهی 500 قسط و کرایه میدیم. چون عقد باردار شدم و سریع رفتیم سر زندگیمون مبل و این چیزارو دست و دو گرفتم. تا ده روز دیگه نی نی میاد سرجمع 800 تومن پول داریم تا دو سه هفته بعد زایمانم 😆 دیگه کارم از گریه گذشته برا همین میخندم 😀 چه میشه کرد وقتی می بینم شوهرم از 7صبح میره سرکار تا ده یازده شب خسته و کوفته  میاد شبانه روز 5 ساعت میخوابه یه دوشم وقت نمیکنه بگیره چه غری بزنم. 

تهران شرایط کارمون خوب نبود البته خونواده شوهرمم همش منت خونشونو میزاشتن یکی از دوستای شوهرم یه کار تو یه شهر دیگه معرفی کرد که شوهرم باید حسابداریشونو میکرد اومدیم ۷ماه با دوست شوهرمو خانومش تو یه خونه زندگی کردیم وسایلامم نیاوردم خونه وسایل داشت ولی ناقص بود و اینم بگم خانوم دوست شوهرم رفتارش مناسب نبود وسایلا و خونه واسه صاحب کار بود شوهرم حسابدار بود اون دوست شوهرم فروشنده

ما بی پول نیستیم ولی مجبوریم یه مدت خیلی کمتر خرج کنیم بخاطر دلایلی .قراره بعد عید درست بشه ایشالا

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖