2777
2789
عنوان

عمل بینی

4780 بازدید | 23 پست

سلام خانومای خوبید میخوام بینیمو عمل کنم نمیدونم پیش کی برم صورتم ضریفه اندازش بینیم نه... بخاطر اون 

دوس ندارم اصلا سربالا باشه یا بعضیا مث پینپکیو فقط استخوان بینیو برمیدارن قسمت پایین بینی غضروفی میمونه متنفرم.. طبیعی دوس دارم اصلا نوک تیز نباشه 

بنظرتون پیش کی برم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل داشتی عزیزم ؟ اطلاعاتی داری ؟ کجا هستن؟ اینستا دارن؟

دوستم عمل کرده پیشش خیلی زیبا شده بینیش من خودمم بخوام عمل کنم میرم پیش دکتر پوریوسف

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

اینم پیج اینستاشون

اگه عمل کردی طبیعی عمل کن  وگرنه پشیمان میشی  البته من عمل نکردم

چرا پشیمون شم ؟  از جلو بینیم عالیه ولی نیمرخ بزرگه یکم میخوام به اندازه صورتم بیاد تپل شم دیده نمیشه ها ولی من اصلا نمیخوام بخاطر اون همسرم گیر میده یا تپل تر شو یا عمل کن 

چرا پشیمون شم ؟  از جلو بینیم عالیه ولی نیمرخ بزرگه یکم میخوام به اندازه صورتم بیاد تپل شم دیده ...

به نظرم تپل شو تا بینی تو عمل کنی آخه عوارضم داره بعضیها بینشون کج در میاد یا سوراخ یکیش بزرگتر یا خوب نفس نمیکشن در کل عمل نکنی بهتر حالا خودتون هرچه صلاح می دانی

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
به نظرم تپل شو تا بینی تو عمل کنی آخه عوارضم داره بعضیها بینشون کج در میاد یا سوراخ یکیش بزرگتر یا خ ...

مرسی عزیزم 

بازم اگه تو رشت کسیو تعریفشو شنیدی خبرم کن😚

برو بیمارستان امیرالمومنین رشت چند تا دکتر کار بینی انجام میدن چند تا ازدوستام عمل کردن اونجا همشونم ...

باید وقت بگیریم ؟  بیمه نیستم من بعد شرایطش چجوریه خبر داری گلم ؟

باید بری نوبت بگیری معمولا نوبتاش دوماهست توهمین بیمارستان ولی اگه از طریق نگهباناش بری جلو کارت راه میفته .چندین مو رددیدم ‌شماره طرفو گرفتن و بعد زنگ زدن و نوبت گرفتن براش .بعد دکتر معاینه می کنه وباید بری ازمایش کامل انجام بدی دوستام بیمه نبودن کلا دو تومن براسون تموم شد البته یکی یک و هشتصد شد بستگی به دکتر داره .دکتر ابراهیمی خوبه .رییس بیمارستانم اسمش یادم نیست اونم خوبه ولی خیلی سختگیره تو عمل کردن.نصیر محترمم بد نیست.فقط بعد عمل میگه زود چسبتو باز کن که تو گوش نکن چسبو بزن.باید عکس رنگیم بگیری .