2777
2789

گفته بودن معذرت  کسالت دارم

من گفتم عه سرما خوردین

گفتش اره بدجور و صبحت بخیر 

من گفتم فلان چیز بخور خوب میشی استراحت کن اخر هفته 

اونم گفته اره میخورم و سلامت باشی

هنوز صمیمی نیستیم چه جوابی بدم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم؟؟؟

بگو 😂

انقدر خستم از کار و دانشگاه واقعا حوصله ندارم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بگو ب امید سلامتی و بهبودی

اونو قبلش گفتم استراحت کنین انشالله بهتر میشین

معلومه به خودت نرسیدی که مریض شدی. بیا ورت بگردم😜

اصلا صمیمی نیست این حرف🤣

بگو 😂انقدر خستم از کار و دانشگاه واقعا حوصله ندارم

ببین وقتی هنوز اول کاری زیاد چت نکن احساس زیادی بودن واسه طرفت دست میدع .. الان که مریض و نوشت سلامت باشی فقط یگ گل و یک دست بفرس اگ بخاد حرف بزنع خودش یه چیزی میگه همیشه بزار شروع کنندع اون باشه مخصوصا ک اولایی وگرنه تا اخرش وظیفه تو میشه

ببین وقتی هنوز اول کاری زیاد چت نکن احساس زیادی بودن واسه طرفت دست میدع .. الان که مریض و نوشت سلامت ...

اره درست میگی من هم کلا میذارم ایشون شروع کنه

اکثرا یا ری اکت میزنم یا یه گل میفرستم ، 

ببین وقتی هنوز اول کاری زیاد چت نکن احساس زیادی بودن واسه طرفت دست میدع .. الان که مریض و نوشت سلامت ...

یه مرسی خالی بنویسم ؟

چون اون دست رو گذاشته اخر پیامش