2777
2789

روشن

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به استایل آدم داره ...

مثلا تیپ های کلاسیک : مشکی ، کرم ، قهوه ای 

تیپ های اسپرت : رنگ های روشن و شاد مثل آبی و ...

به رنگ پوست و آرایش و هیکل فرد هم بستگی داره 

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

برای چه چیزی 

مثلا لباس دکور لوازم و..؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

دقیقا همینطوره بلوند قشنگیه اما میترسم موهام بسوزع

ببین من موهام تا حالا رنگ نکرده بودم 

با رنگ موی مارال فیوژن کالر بدون آمونیاک و بدون دکلره رنگ کردم ؛ موهام داغون شد ...

موهام نازک شده و همش گره میخوره و خشک شده فقط با یک بار رنگ کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای نه

خیلی پشیمونم ...

دیگه حوصله ندارم رنگش کنم و موهام رو دوباره رنگ قهوه ای کنم 😭

از ریشه هم که موهام دراومده خیلی زشت شده ..‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی پشیمونم ...دیگه حوصله ندارم رنگش کنم و موهام رو دوباره رنگ قهوه ای کنم 😭از ریشه هم که موهام در ...

می‌دونم حق داری منم میترسم ولی آدم دلش میخواد تغییر کنه فک میکردم موهای من اینجوریه تا رنگ میکنم داغون میشه تازه استپ هم داره یهو میبینی تو یه درجه دیگه رنگ باز نمیکنه

رنگ مو

به هر کسی ی جور میاد 

ولی کلا بنظرم تیره بهتره (نه صرفا مشکی)

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد