2777
2789
عنوان

کی بلده منو لاغر کنه😂

173 بازدید | 29 پست

بچه ها چاق و خپل شدم راهکار بدید بتونم ماهی حداقل سه کیلو کم کنم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلو هستی

70 کیلو شدم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

واقعا بهت پیشنهاد میکنم ب ی کارشناس تغذیه یا دکتر تغذیه مراجعه کنی

الکی لاغر کنی با رژیمایی ک میگن خییلی بده

اصولی لاغر کن

اگه میدونی هزینش هم برات زیاده میتونی بری درمانگاه،تقریبا بیشتر درمانگاها کارشناس تغذیه رو دارن

:)

من میخوام فستینگ ۲۰ ساعته بگیرماگه اوکی باشی از فردا استارتشو بزنیم

چجوریه؟ 

غذا نخور

غذا نخوردن راه حل خوبی نیست شنیدم نباید هیچ وعده غذاییو حذف کنی ولی به جاش سعی میکنم کم بخورم

یک‌ماه بمون خونه مادر شوهرتینا

من دقیقا ۱ هفته بمونم خونه مادرشوهرم اینا هفته ای ۳ کیلو کم‌میکنم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔