2777
2789

دیشب سر اینکه تو جمع بهم بی توجهی کرد رفتم تو قیافه ینی کلا اخلاقش همینه میریم تو جمع اصلا انگار نمیبینه منو الان رفته سرکار پیام داده برو طلاقتو بگیر من و تو باهم نمیسازیم...یکماهه عروسی کردیم دنیا رو سرم خراب شده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ی چیزی گفته پشیمون میشهقبل ازدواج شناخت کافی از هم نداشتین؟

خاک تو سرمون ۹سال دویید دنبالم تا خونواده ها راضی شدن الانم نمیتونم برگردم دیگه.هیچ راهی ندارم.فقط از خدا میخوام زندگیشو بهش حروم کنه

بارها اینطور پیش اومده همش میگه تو حساسی من نمیتونم باهات بسازم

خب ضعف دادی دستش... وقتی ضعفتو بگیری اونم خودشو جم میکنه.... پیام بده،، مهریمو بذه چشم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مردا برای اینکه مثلا زنشون بترسه اینجوری میگن جدی نگیر.بگو باش مهریه مو اماده کن نذار فکر کنه میترسی

گفتم بهش گفت میتونی برو بگیر🙂ما فقط یکماهه عروسی کردیم تاحالا دوبار بهم گفته این جمله رو🙂