2777
2789

داداشم ۶سال عقده مجلسش رو نمیگیره زنش با دعا و جادو وارد زندگی ما شد بابام هرچی داشت و نداشت رو زده به نام داداشم جز خونه ای که توشیم امشب کلی به من تهمت ناپاکی زد که مادرم کلی خودش رو زد که  سر و صورتش خونی شد دخترای من کاری نکردن دخترای من ناپاک نیستن۶سال خون ما رو توشیشه کردی من ارزویی هم ندارم فقط برو از خونه داداشم گفت اونی که باید بره از این خونه تویی نه من مامانم کلی گریه کرد خودشو زد اخر سرم به من گفت برو یکاری بکن عین زن خودش برا خودت یه پسر پیدا کن از این خونه ببرتت هر وقت میره پیش زنش وقتی برمیگردع تا یه هفته حال هممون خرابه با همه ما سروصدا داره عین یک سگ هار میمونه هزارتا حرف بار من میکنه میدونم زنش اینو سیخ میزنه منم گرفتم زنش و خودش رو از همه جا بلاک کردم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بیچاره مادر.. حالا چراکنارزد برادرت

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا لعنت کنه تمام اونایی که تو کار دعا و جادو هستن ، جهنم کمشونه ، آتیش میندازن تو زندگی مردم

بعضی عروس و دومادها خود شیطانن وارد خونه زندگی مردم که میشن فتنه و اتیش و ناخوشی از در و دیوار میباره

نمیشه راهش ندید خونه ،چرا زنش میگه بیاد با شما بد اخلاقی کنه اخه

بخدا از اول که وارد زندگی ما شد با دعا جادو اومد 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند