2777
2789

نه عصب کشی اصلا درد نداره نگران نباشین 

اگه از آمپول بی حسی میترسه حتما با دکتر در میون بذارید که براش ژل بی حسی بزنن بعد آمپول بزنن که احساس نکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟❤️😍معلومه که یادمه دندونتو درست کردی؟😁

مرسی تو خوبی😍

نه چند جایی زنگ زدم چند روز دیگه میرم واسه معاینه و نوبت

فقط امیدوارم همه متخصص ها یه قیمت بگیرن یا بیشتر از ۸ تومن نگه

تصمیم دارم پیش متخصص عصب کشی کنم پیش دندون پزشک عمومی پر کنم 

به نظرت خوبه؟

متخصص ترمیمی هر دندون آسیاب پر کنه ۴ تا ۶ میگیره🥺

پر کردن فکر نکنم زیادمهم باشه همین عمومی پر میکنم

به نظرت عمومی قبول میکنه؟

مرسی تو خوبی😍نه چند جایی زنگ زدم چند روز دیگه میرم واسه معاینه و نوبتفقط امیدوارم همه متخصص ها یه ق ...

قربونت عزیزم❤️

اگه دندونت عفونت نداشته باشه خود متخصص همون لحظه پر میکنه . اگه عفونت داشته باشه پانسمان میکنه برای بعدا و عمومی های خوب اکثرا دندونی که یکی دیگه عصب کشی کرده رو قبول نمیکنن .قبلش حتما برو پیش یه دکتر عمومی ازش بپرس اگه قبول کرد بعد اینکارو انجام بده چون اکثریت قبول نمیکنن .

من خودم یه بار عصب کشی و پر کردن هر دو رو پیش عمومی انجام دادم مشکلی ندارم .میتونی هر دو رو پیش عمومی انجام بدی هزینه اش هم کمتر در میاد عزیزم. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قربونت عزیزم❤️اگه دندونت عفونت نداشته باشه خود متخصص همون لحظه پر میکنه . اگه عفونت داشته باشه پانسم ...

حتما قبلش از عمومی میپرسم❤

شما پیش عمومی عصب کشی کردی دندونت شکستگی داشت؟ من نصف یه دندونم شکسته

مشکل اینه متخصص ها خودشونو میگیرن میگن ما پر نمیکنیم😐😒

یکی نیست بگه آخه وقتی اومدم پیش تو ۰ تا ۱۰۰ انجام بده دیگه🤦‍♀️

کاش گیلان بودی میرفتم پیش دکتر تو

از طرفی خیلی خوبی ماچ بهت😘

حتما قبلش از عمومی میپرسم❤شما پیش عمومی عصب کشی کردی دندونت شکستگی داشت؟ من نصف یه دندونم شکستهمشکل ...

نه عزیزم اون دندونی که عصب کشی کردم شکستگی نداشت.

یکبار پیش عمومی دندون کشیدم نصفش شکسته بود .

اره متخصصا اینجورین😅

تهران و قزوین دکتر سراغ دارم ولی گیلان نه .

فدات بشم خوبی از خودته ❤️عزیزمی😘❤️❤️

نه عزیزم اون دندونی که عصب کشی کردم شکستگی نداشت.یکبار پیش عمومی دندون کشیدم نصفش شکسته بود .اره متخ ...

دندون من نصفش شکسته🥺

متخصص ها لوسن😂

عزیزم خیلی ماهی

فقط یه سوال دیگه بپرسم

تو دندونت به عصب رسیده بود چقدر طول کشید درستش کنی؟

دندون من برای اولین بار درد گرفته بود الانم خوبه به نظرت یه ماه بهم فرصت میده؟

دندون من نصفش شکسته🥺متخصص ها لوسن😂عزیزم خیلی ماهیفقط یه سوال دیگه بپرسمتو دندونت به عصب رسیده بود ...

برای من حدود یکسال روش تیره شده بود و من متوجه نشده بودم و بعد یکسال درد ها شروع شد و بخاطر ترسی که از دندونپزشکی داشتم یک ماه تحمل کردم و بعدش رفتم دندونپزشکی عصب کشی کردم 

عفونت داشت و پانسمان کرد یک ماه بعدش دوباره رفتم پر کنم ولی هنوز عفونت رفع نشده بود دوباره برام عصب کشی کرد 

هفته بعدش رفتم پر کردم 

حدود ۳ ماه طول کشید کلا تا درست کردنش😁

اره تا یه ماه میمونه .

عجبالان خوبه؟دوبار عصب کشی کردی درد نداشتی بعدش؟

اره الان چند سال میگذره مشکلی ندارم .

نه عزیزم هیچ دردی موقع انجام عصب کشی و بعدش نداشتم فقط یک ساعت بعد از عصب کشی یدونه ژلوفن خوردم بعدشم دیگه هیچی حس نکردم راحتم تونستم همه چی بخورم .

اصلا نگران نباش خیلی راحته 😁

اره الان چند سال میگذره مشکلی ندارم .نه عزیزم هیچ دردی موقع انجام عصب کشی و بعدش نداشتم فقط یک ساعت ...

ببخشید دیر اومدم عزیزم رفتم برای تدارک شام❤

خداروشکر که خوبه و راضی هستی

انشاالله هرگز مشکلی نداشته باشن

ممنون که انقدر خوبی😘😘