2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته💔😞

188 بازدید | 5 پست

بچه ها من آدم بدیم 

ببینید من خیلی وقتا چیزایی از بقیه خواستم که گفتن نه نداریم نمیدم نمیشه

مثلا یه بار یه درخواست خیلی کوچیک داشتم ازش گفت نمیخوام بهت نمیدم. 

ولی من همیشه هر چی ازم خواسته در اختیارش گذاشتم، همیشه سعی کردم وقتی ناراحتم با کسی حرف نزنم چون میدونم اونم ناراحت میکنم

و کلی چیزای دیگ 

امشب کلا ناراحتم هر چیم میخوام با بقیه حرف نزنم هی میپرسن ازم خب وقتی اینهمه چیزو یادم میاد 

یا اینکه به نامزدم زنگ زدم گفت تو کلا غر غر میکنی برو فیلم ببین

در حالی که من غر غرو نیستم دلم پر بود داشتم خودمو خالی میکردم

الانم تو خونه تنهام، 

همیشه همین بوده هر وقت بشدت به کسی احتیاج داشتم نبوده 

شایدم من الان ناراحتم الکی 

ولی خب کلا دوست دارم بشینم زار بزنم🖤

همیشه شوهرم هر وقت ناراحت بودم تا به خندم نمیکرد ول نمیکرد، هی زنگ حتی گاهی میومد دنبالم

ولی الان گفت برو فیلم ببین 

الانم دارم گریه میکنم

حتی بهش گفتم آرومم کن گفت الان عصبانیی برو فیلم ببین

چه فیلمی 

فیلمای تلوزیون🤢

تو گوشیمم که فیلم ندارم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اما نمیدونم چرا الان ناراحتم دوست ندارم بقیه بپرسن چرا و.... اما اگه نامزدم بگه چرا  ، و... دوست دارم یذره بهترم میشم🤥

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال کیمیا رو امشب تماشا کنید.

هر شب دارم میبینمش 

ولی از رو اجبار چون چیز دیگ ای نداره

بعد از پایان سریال تاپیک در مورد تحلیل این قسمتش میزنمدیشب هم تاپیک زدم

باشه میخونم عزیزم