2777
2789

امروز يه تاپيك ديدم كه دعاي ني ني سايتي ها براشون معجزه كرده؛خواستم بگم واسه منم دعا كنين.واقعا زير بار مشكلات داريم ميشكنيم.من مجرديم دختر نازپرورده بودم واسه همين اين همه سختي از تحملم خارجه!!!تو رو به خدا دعا كنين!!!خدا نگام كنه!دستمو بگيره!مشكلاتمون حل بشه!اون معجزه اي كه منتظرشيم اتفاق بيفته!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی هیچوقت بی غصه نیست تواین دل شب انشالله دعات میکنم خدا گره زندگیتو باز کنه وروز به روز ارامش وشادی زندگیت بیشتر وبیشتر بشه خدا بزرگه غصه نخور عزیزم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

دعا میکنم هم مشکل تو هم مشکل من و همه دوستانی که اینجان حل بشه ' بیایید هممون نادعلی کبیر بخونیم و هرکس در اخر یک صلوات بفرسته برای حل شدن مشکل بقیه 🙏🙏🙏

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس