2777
2789
عنوان

زنگ زدم بهش صدای خنده اش با همکارش میومد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 38 پست
بی عفت؟ شما تو محل کار یکی یه شوخی کنه نمیخندید ماست ماست میرید ث برمیگردید؟ والا منم تو بیمارستانم ...

خندیدن فرق داره با صمیمی شدن  وراحت بودن وشوخی کردن من خودم معلمم همکارای اداره که آقا هستن با همشون صحبت میکنیم واکه خنده دار باشه می‌خندیم ولی حد رو رعایت میکنم نه آنقدرعنق و از آدم به دور نه آنقدر صمیمی ولوندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما این میگفت من اصلا جز تو به هیچ دختری نگاه نمیکنم

عزیزم خب اینکه مشخصه لفظ میاد... همه مردا اینو میگن

شاید هم واقعا نگاه نکنه به چشم بد

نمیدونم خودتونم شاغلید یا نه ولی تا یه جایی ادم میتونه هیچی نگه صحبت نکنه از تایمی به بعد خسته میشه کسل میشه بیشتر از نصف روز رو داره با اونا میگذزونه

مثلا من خودم بیشتر از وقتی که پیش شوهرمم تو دانشگاه وبیمارستانم

خب مشخصه من اونارو حتی دارم بیشتر از شوهرم میبینم نمیتونم ساکت برم ساکت بیام که

ولی به چشم بد هم نگاهشون نمیکنم به چشم یه ادم معمولی که اسمشو میدونم دقیقا یه نفر که تو مترو میشینه کنارم همین 

یه شوخی میکنیم یه بگو بخندی میکنیم و تمام 

اکه ببینم داره از حد خودش بسشتر پیش میره یه خداحافظی و من دیگه اون ادم رو نمیشناسم

همسرمم دقیقا همینه انشالاه همسر شماهم همینه

خیلی حساس نباشید بالاخره تو محیط کاری که 8 تا 10 بعضا تو بعضی شغل ها بیشتر و چندین سال متمادی با هم همکار هستن دیگه مثل یک خانواده میشن و واقعا منظور بدی هم از این صمیمی بودن وصحبت کردن ها نیست چون خواهی نخواهی این صمیمیت پیش میاد مگر اینکه دیگه ربات باشی ولی خوب همه خانواده دارن چه خانم ها چه آقایون شاید دو تا هم این وسط منظوری داشته باشن از ارتباطاتشون ولی این وصله به همه نمی چسبه و واقعا چشمها را باید شست گاهی و جور دیگری باید دید 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
خندیدن فرق داره با صمیمی شدن وراحت بودن وشوخی کردن من خودم معلمم همکارای اداره که آقا هستن با همشون ...

شما چند ساهت از روز رو پیش اون همکار هستید؟ 

من دوازده الی 16 ساعت 

گاها یک شبانه روز پیششونم

پس واقعا نمیشه خشک رفتار کرد

خیلی حساس نباشید بالاخره تو محیط کاری که 8 تا 10 بعضا تو بعضی شغل ها بیشتر و چندین سال متمادی با هم ...

درسته اما من از این ناراحتم 

ک همیشه به من میرسه غر غر میکنه فقط بهانه میگیره 

تا حالا با من اونجوری نخندیده... 

شما چند ساهت از روز رو پیش اون همکار هستید؟ من دوازده الی 16 ساعت گاها یک شبانه روز پیششونمپس واقعا ...

ولی اخلاق خودش اینجوریه ک 

من نباید با هیچکی گرم بگیرم 

و با پسرا نباید حرف بزنم 

ولی خودش میتونه؟ 

ولی اخلاق خودش اینجوریه ک من نباید با هیچکی گرم بگیرم و با پسرا نباید حرف بزنم ولی خودش میتونه؟

خب اخلاق بدشون الان تو این موضوع و تاپیک همینه

شما باید از این موضوع ناراحت بشید و باهاش صحبت کنید راجع بهش

بنظرم باهاش صحبت کن و اینو درمیون بزار

نشون نده حساس سدی بابت شوخی با همکارس ولی بگو که توعم میتونی راحت باشی