2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده دستور و

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

😂 😂 شب قبل اول ده دقیقه جوشوندم بعد که خنک شد تو پیاز و زرد چوبه و آبلیمو خوابوندم تا فردا 

بعد اومدم یه لایه پیاز روش فلفل دلمه و هویج و مرغو چیدم یه دونه آب نارنج کاملو چلوندم روشون اون پیازا که مرغو توش خوابونده بودمو اطراف ماهیتابه ریختم دو قاشقم از آب همون زرد چوبه و آبلیمو و نمک ریختم روش دو سوم لیوان آب جوش ریختم گذاشتم آروم آبش کشیده شه با سالاد شیرازی معرکه شد🤤😩

بده دستور و

شب قبل اول ده دقیقه جوشوندم بعد که خنک شد تو پیاز و زرد چوبه و آبلیمو خوابوندم تا فردا 

بعد اومدم یه لایه پیاز روش فلفل دلمه و هویج و مرغو چیدم یه دونه آب نارنج کاملو چلوندم روشون اون پیازا که مرغو توش خوابونده بودمو اطراف ماهیتابه ریختم دو قاشقم از آب همون زرد چوبه و آبلیمو و نمک ریختم روش دو سوم لیوان آب جوش ریختم گذاشتم آروم آبش کشیده شه با سالاد شیرازی معرکه شد🤤😩

شب قبل اول ده دقیقه جوشوندم بعد که خنک شد تو پیاز و زرد چوبه و آبلیمو خوابوندم تا فردا بعد اومدم یه ...

وای دختر با این غذا رژیم نمیشه گرفت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چراا

خوشمزش🤣

بسی خرسند شدم اینجا آرمی دیدم😁

مخلصیم🤣 

میخوام مث کره ایها لاغر شم با غذاهای خوشمزه ایرانی مگ میشه؟

🤣🤣🤣آره خیلی خوشمزه بود

نوش جون

مخلصیم🤣 میخوام مث کره ایها لاغر شم با غذاهای خوشمزه ایرانی مگ میشه؟

😂 😂 بخدا اگه بشه من هر وقت رژیم میگیرم حس میکنم غذاها خوشمزه تر بنظر میرسن اما از دست مامانم که همش غذاهای مورد علاقمو درست میکنه 

این رژیمی ک من گرفتم ایده‌شو از رژیم آیو گرفتم و تغییر دادم ناهار سیب غروب هویج و یه قرص مولتی ویتامین 8لیوان آب 10تا بادوم و یدونه گردوی کامل 

یک روز در هفته ام سینه مرغ به این صورت که گفتم