2777
2789
عنوان

درمان شاد بودن چیه بلدید

176 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من مذهبی ام. مجردم. 33 ساله. مشکل خاصی تو زندگی ندارم. بیشتر وقت ها ناراحتم. ممکنه برای مذهبی بودنم باشه؟ راه کار بدید؟ ازدواج هم میکنم اینقدر نگید ؟؟ چه کار کنم شادتر باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو باشگاه

کلاس موسیقی و نقاشی

آموزش رانندگی

پیاده روی

دورهمی های دوستانه و بزن و برقص تو خونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نه ربطی نداره خیلیا رو میشناسم مذهبی‌ان ولی روحیه خوبی دارن

کاری که دوست داری رو انجام بده

در لحظه زندگی کن امروز امروزه و زیاد به فردا فکر نکن(ممکنه از فکر زیاد به آینده باشه)

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

برنامه هاتورو کاغذ شفاف بنویس و سعی کن هرروز برا خوشحالی خودت یس یشونو تیک بزنی و اجرا

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

غم بیماریه 

برید سایت استاد محمدشجاعی و برگ مشاوره پر کنید ی برنامه میدن و کارگاه مناسب تون رو معرفی میکنن مثلا کارگاه مبارزه با غم یا سبک زندگی شاد اونو رایگان دان میکنی و گوش میکنی 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

توی این دور زمونه هرکسی شاده یا بیخیال و نفهمه یا یه تختش کمههرکسی فهمی داشنه باشه غمگینه

یعنی هر کی شاده نفهمه ؟

شما غمگینا فهمیده این ؟؟؟؟؟

یعنی الآن انسان فهمیده ای هستی که غمگینی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

و قبول دارم که مذهب محدودیت و بردگی میاره 

من خودم هیچ مذهبی ندارم 

و کاملا به علم نگاه میکنم و یجاهایب متافیزیک

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

واسه خودت کادو بخر خودتو ی ی قهوه یا کافه مهمون کن😍🫰🏻🥰برو بیرون خلوت کن ی موزیک لایت هم پلی کن حالت عالی میشه من خداروشکر هر روز حالم خوبه چون ازدرون شادو خوشحالم شما احتمالا درونت غمگین و ناراحته از موضوعی من حس شیش ام عالیه می‌دونم ازدرون ناراحت ی موضوعی هستی بخاطر همین هیچوقت نمیتونی شادوخوشحال باشی فکر و خیال داری همش

غم بیماریه برید سایت استاد محمدشجاعی و برگ مشاوره پر کنید ی برنامه میدن و کارگاه مناسب تون رو معرفی ...

غم لازمه زندگیه و بیماری نیست! اونم مثل بقیه احساساته و وجودش لازمه

ولی نه زیاد

تعادل در هرچیز

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

شاید بخاطر مسایل هورمونی باشه عزیزم، برو چکاپ یهو میبینی با یه ذره بالا پایین شدن هورمون ها ریتم زندگی آدم عوض میشه

آدم جنب و جوشش بیشتر میشه دوست داره همش به خودش و کاراش برسه

ولی وقتی تنظیم‌نباشه همش آدم خستس بی حوصلس حوصله خودشم نداره چه برسه به کارای دیگه