2777
2789

ازکجا معلوم شاید بزودی قراره مامان بشی اونم دوقلو

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم این خوابو دیدم زدم تعبیر خواب گفتن خوب نیس از این حرفا ولی حالام انقد بد شد چنتا سوره خوندم ...

یکی هم اسمش فکر کنم پریسا بود خواب دیده بود بیبی چکش مثبته فرداش مثبت شده بود 🤔

نمیدونم شایدم از بس به بارداری فکر کردم اینجوری شده

ایشالا که خیره ❤ امیدوارم به زودی خدابهت نی نی سالم وتپلی بده😉😍😊😘

ولی من اصلا به بارداری فک نمیکنم چون یه دختر۱۸ماهه دارم ۲.۳ شب پیش خواب دیدم باردارم😲😲😲 البته من زیاد خواب نمیبینم  واسه همین یکم استرس گرفتم فکرم مشغوله😢😢😢😭😭😭

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

منم یه بار تو اقدام بودم خواب دیدم پریود شدم صبح از خواب بیدار شدم پریود شدم ینی تا بیدار شدم تعبیر شد 😅 خداروشکر آخرین پریودم بود ماه بعدش باردار شدم اناءالله شماهم به زودی خبر بارداریتو میدی 

منم یه بار تو اقدام بودم خواب دیدم پریود شدم صبح از خواب بیدار شدم پریود شدم ینی تا بیدار شدم تعبیر ...

من‌ کلا اکثرا هر ماه قبل پریودیم اول خوابشا میبینم بعدشم پریود میشم.😑...انشالله

حالا شماها متاهليد باز

من خواب ديدم يه بچه ي يكي دوروزه دارم خيليم دوسش دارم دختر بود،دارم بهش سرلاك ميدم

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️